Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Έβαλε την πίστη του στο ΠΑΣΟΚ, πάνω από την πίστη του στο Θεό...Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ζητάει συγχώρεση από τον Θεό, επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβιωσηςΟ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τα ζύγισε και τα αποφάσισε και στην ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, έβαλε την πίστη του στο ΠΑΣΟΚ πάνω από τον Θεό. Απ' ότι φαίνεται όμως ήταν τόσο μεγάλο το βάρος της απόφασής του που λύγισε και μετά από ενάμιση μήνα ένιωσε μάλλον και αυτός ξαφνική αδιαθεσία, όπως η Πρόεδρος του Φώφη, που απείχε από την σχετική ψηφοφορία, λόγω αδιαθεσίας και ζήτησε συγχώρεση απ' το Θεό επειδή ψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης.


maistros
Η εξομολόγηση-προσευχή έγινε σε ετήσια συνέλευση του παραθρησκευτικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας, στην Αιτωλοακαρνανία. Όπως μας ενημερώνει το e-maistros.gr:

Αφοπλιστικός ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που ευχήθηκε για τον νέο έτος να είναι πιο δημιουργικό, πιο ευλογημένο και να χαρίζει αισιοδοξία και ελπίδα. Δήλωσε: χριστιανός ορθόδοξος και παπαδοπαίδι, που θέλει να έχει το Θεό μαζί του και ότι αγαπάει τη Μονή.
«Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει»
Mετά τις αντιδράσεις (γέλιο κυρίως) που προκάλεσε η δήλωσή του, αναγκάστηκε να ποστάρει στο facebook ένα μεσοβέζικο στάτους για την συμφιλίωση του Θεού και του Διαβόλου:
pasok

Δεν υπάρχουν σχόλια: