Στο εστιατόριο-καφετέρια του Κώστα Βρεττού «εν
πλω», που βρίσκεται στην παραλία της Πρέβεζας βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι το
συνεργείο του BBC που κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα για εκπομπή γευσιγνωσίας με τη
συνεργασία του συλλόγου γευσιγνωστών Πρέβεζας.
Εκεί η κάμερα του BBC
μπήκε στην κουζίνα και αποθανάτισε τον «chef» Κώστα Βρεττό να δημιουργεί
Πρεβεζάνικες λιχουδιές, όπως μεγάλα καβούρια, χάβαρα και γαρίδες, που ως γνωστό
καθημερινά τρώνε οι Πρεβεζάνοι.
Ο σύλλογος γευσιγνωστών Πρέβεζας «Μυθαϊκός»
είχε μεγάλη συνεισφορά στο να έρθει το BBC στην Πρέβεζα προκειμένου να
καταγράψει και να προβάλλει δωρεάν την περιοχή μας και τις γαστριμαργικές μας
συνήθειες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου