Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία του υπ. δημάρχου Δήμου Ζηρού Κώστα Βογιατζή στους απόδημους της ΑθήναςΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ.
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΙΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.
ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙΤΗ ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΠΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ.Ο Κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ , Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Ο ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: