Υλικά για 4 άτομα
1/2 αφρώδη οίνο
κρόκους αυγών
½ ποτήρι brandy
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κλωναράκια θυμάρι
Άνηθο – 1 κρεμμύδι φρέσκο
Αλάτι -Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι τα
χτένια και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο
μέχρι να πάρουν χρώμα η τα ψήνετε στο
γκριλ.
Σε Μπεν Μαρί χτυπάτε τους κρόκους με
τη σαμπάνια, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
και το χυμό λεμονιού. Αφού δέσει η σάλτσα,
την αρωματίζετε με το brandy
Τοποθετείτε τα χτένια πάνω σε
φρυγανισμένο ψωμί ,την κρέμα σε μπολ
και γαρνίρετε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
και ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου