Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου κόβει τη Πίτα του, τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, ώρα 10.45', στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60.




Μαζί με τις ευχές μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Καινούργιου Χρόνου προσκαλούμε τα Μέλη και τους Φίλους μας στις 7 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.45 περίπου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60 (Τηλ.: 210 7706271) για να κόψουμε την «Πίτα του Ηπειρώτη».
Με την ευκαιρία θα απονείμουμε τιμή (για την προσφορά τους προς τον Σύνδεσμό μας, τον Πολιτισμό και την Πατρίδα μας), Στους κ.κ.:Χαρίλαος Μάνος, Πρόεδρος Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας, Προαστίων και Περιχώρων και Ζώης Κολιός , τ. Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Με τιμή
Οι Υπεύθυνοι του Τομέα Νεολαίας, Εκδηλώσεων και Χορευτικών Τμημάτων
Απόστολος Γεωργίου, Σπύρος Γιώτης, Βασιλική Καραγιάννη, Σοφία Τσουκαλά, Μάκης Γιαννάκης,
Γεώργιος Τάσσης, Αντώνιος Τζώρτζης, Οδυσσέας Κόκκινος, Βασίλειος Λιάγκος
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Α. Γκούμας
Ο Γεν. Γραμματέας
Μενέλαος Αθ. Σπυράκος
Τα Μέλη
Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Λάμπρος Γούμενος, Αλέξανδρος Σπύρου, Γεωργία Γρίβα συζ. Κ. Γιαγιάκου, Αλέξανδρος-Ιωάννης Μπαλωμένος, Ειρήνη Γαλαζούλα, Γεώργιος Παρτάλης

*Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για το φιλόπτωχο ταμείο Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου και παρακαλούμε την συνεισφορά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: