Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας»: Δύναμη προοπτικής και Δήμος πρωταγωνιστής!


Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου και η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή στα τοπικά δρώμενα.
Πρωταγωνιστεί με το πρόγραμμά της, τις προτάσεις που έχει καταθέσει, το διάλογο που έχει αναπτύξει.
Και πρωταγωνιστεί στην επιλογή των συνδημοτών μας.
Όπως έχει τονίσει σε όλες τις ομιλίες του ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, πρόκειται για τη μοναδική παράταξη που κινείται έξω και πέρα από κόμματα. Που συνθέτει απόψεις όταν άλλοι επιδιώκουν μόνο τις αντιθέσεις. Που κατεβαίνει στις εκλογές, όχι για να μετρήσει δυνάμεις υπέρ κάποιου κόμματος, όπως συμβαίνει με άλλες, αλλά για να προσφέρει στην Πρέβεζα το μέλλον που τις αξίζει.
Πρόκειται για μία κίνηση στην οποία μετέχουν άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικές κομματικές επιλογές.
Όλοι αυτοί συστρατεύονται σε ένα κοινό πρόγραμμα, σε ένα κοινό σχέδιο δράσης.
«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να μετρήσουμε δυνάμεις για κάποιο κόμμα. Μας ενδιαφέρει να καταθέσουμε τις δυνάμεις μας για το Δήμο μας. Να δουλέψουμε για την Πρέβεζα, το Ζάλογγο, το Λούρο. Χωρίς διακρίσεις» επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας επεσήμανε ότι ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων είναι απολύτως σεβαστός. Όμως η αυτοδιοίκηση είναι το πεδίο έκφρασης των πολιτών κι όχι των πολιτικών.
«Αυτή την αυτοδιοίκηση θέλουμε, αυτή υπερασπιζόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει να δούμε το δήμο μας πράσινο, γαλάζιο ή κόκκινο. Μας ενδιαφέρει να τον δούμε πρωταγωνιστή στην επόμενη πενταετία και να κερδίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: