Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρη Κωνή της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, στην Μυρσίνη, Μεγαδένδρο και Ριζά


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Κωνής  και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας ΓεροβασίληΜυρτώ Λέτσου και Χαράλαμπος Πάνης επισκέφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 07/05/2014 τα χωριά  Μυρσίνη (ιδιαίτερη πατρίδα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κωνή), Μεγαδένδρο και Ριζά .  

Και στα τρία χωριά η αντιπροσωπεία του συνδυασμού έγινε δεκτή  με έντονο ενδιαφέρον και φιλικά αισθήματα..




Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κωνής παρουσίασε  το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  και στις  συζητήσεις  που ακολούθησαν   τέθηκαν όλα τα προβλήματα των χωριών (προβλήματα αγροτικής παραγωγής, επιδοτήσεων, κτηνοτροφικών ζωνών, υδροδότησης Ριζών  κλπ)  και εξηγήθηκαν οι  θέσεις του συνδυασμού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  έδειξαν  οι κάτοικοι των χωριών για την πρόταση-θέση  της δημιουργίας της νέας Δωδώνης και τον τρόπο  ίδρυσης και λειτουργίας των νέων συνεταιρισμών και  των  ομάδων παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: