Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πύραυλοι Καλαμών ...Μη γελάτε, τα πράγματα είναι σοβαρά


vimatodotis_2013_11_21.png

Όπως προκύπτει όμως από τις έγγραφες απαντήσεις που έλαβε, οι υπεύθυνοι του Invest in Greece, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν για λογαριασμό του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Ν. Μηταράκη, επισημαίνουν ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας οποιαδήποτε επενδυτική πρόταση, που να αφορά στον τομέα της Αεροδιαστημικής στην Ελλάδα». Όσον αφορά το υπουργείο Υποδομών και τον κ. Μ. Χρυσοχοίδη, του απάντησε ευγενικά ότι ...«το ενδεχόμενο της αλλαγής της χρήσης του αεροδρομίου για τη δημιουργία "βάσης εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους", προϋποθέτει οικονομοτεχνική μελέτη κόστους - οφέλους και σκοπιμότητας, δεδομένου ότι μια τέτοια αλλαγή χρήσης θα απαιτήσει υποδομές, επεκτάσεις και έργα κόστους αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων, ενώ, παράλληλα και αυτή τούτη η λειτουργία και η συντήρηση τους θα πρέπει να εξεταστεί πολύ σοβαρά σε σχέση με την ανάπτυξη τέτοιων υποδομών επί τη βάσει των ευρωπαϊκών και διεθνών Κανονισμών». Μήπως το θέμα πρέπει να τεθεί δια της διπλωματικής οδού στους Νεφελείμ; [vimatodotis]

Ο εκ Μάνης Καπερνάρος, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες δε γνώριζε ούτε το ipad ούτε αγγλικά, είναι έτοιμος να γνωρίσει το διάστημα.

Ίσως, μία επιτροπή των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'' θα μπορούσαν να ντυθούν διαστημάνθρωποι και να κάνουν μία εκτόξευση σε γειτονικούς πλανήτες για να συζητήσουν τα προς το ζειν.

Είναι βέβαιο πως οι κάτοικοι άλλων πλανητών θα ενθουσιαστούν από τις απόψεις του Καπερνάρου, του Καμμένου και του Κουίκ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που αποφασίσουν να μετοικήσουν στον πλανήτη και τη χώρα μας, με προγράμματα τύπου Erasmus  θα χρειαστούν ειδική εκπαίδευση για τη φοροδιαφυγή, τις off-shore και τις μηνύσεις κατά πάντων.

Στην ανταλλαγή πληθυσμών εμείς προτείνουμε σίγουρα τον Καπερνάρο, τον οποίο θα προτρέψουμε να πάει με e-mail, εξηγώντας του αναλυτικά πως πρόκειται για σύγχρονο πύραυλο του διαδικτύου!


Μη γελάτε, τα πράγματα είναι   σοβαρά                                                                                                                                                                  
www.epikairo.gr                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: