Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 2ο Campin Crisis στο Μονολίθι Πρέβεζας, με νεολαίους απ' όλη τη χώρα!

Campin Crisis στο Μονολίθι! (pics+vid)

Το antapocrisis.gr διοργανώνει το 2ο Campin Crisis από τις 26/7 έως τις 4/8 στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο κάμπινγκ «Πανόραμα» στο Μονολίθι. Νεολαίοι από όλη την Ελλάδα (οι περισσότεροι πρόσκεινται στο Σχέδιο Β' του Αλέκου Αλαβάνου, αλλά και σε άλλες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς).

Το απόγευμα της Πέμπτης αντιπροσωπεία ανένταχτων μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας, ανένταχτων αγωνιστών της Αριστεράς, καθώς και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της πόλης μας, επισκέφτηκαν το κάμπινγκ και έκαναν μία ενημέρωση για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στρατής Βουγέλης, κάλεσε μάλιστα τους νεολαίους να παραβρεθούν στη μεγάλη συγκέντρωση-εκδήλωση που θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στα δικαστήρια και εκείνοι δέχθηκαν με χαρά την αγωνιστική πρόσκληση.

IMG 0504

Ακολούθησε συζήτηση με θέμα τη μετωπική συμπόρευση των δυνάμεων της Αριστεράς, όπου μίλησαν οι Β. Χατζηνάκης (Παρέμβαση-Σχέδιο Β'), Γ. Τσακανίκας (ΑΡ.ΑΝ.-ΑΝΤΑΡΣΥΑ), Δ. Σαραφιανός (ΑΡ.ΑΣ.), Χ. Παπαδόπουλος (Αριστερή Πλατφόρμα-ΣΥΡΙΖΑ).

Μέσα στην κρίση, μετά από μία χρονιά εξελίξεων, αλλαγών, ανατροπών το campincrisis 2013 φιλοδοξεί να γίνει τόπος συνάντησης, προβληματισμού και δημιουργίας για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, εργαζομένους, για όλους όσους δεν βολεύονται αλλά αναζητούν τρόπους διεξόδου από την κρίση. Είναι όμως και ευκαιρία, οικονομικά, συλλογικά, με αλληλεγγύη και οργάνωση, να περάσουν όσοι συμμετέχουν κάποιες μέρες ξεγνοιασιάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Στο χώρο διοργανώνονται εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, για την Αριστερά και το λαϊκό κίνημα, για τη θετική υπέρβαση της κρίσης, για την νεολαία και τα αδιέξοδα της, για την ιστορία του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Παράλληλα διοργανώνονται συναυλίες από μαθητικά και φοιτητικά μουσικά σχήματα, λειτουργεί θερινό σινεμά με προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ ενώ τα γλέντια με ρεμπέτικη μουσική και τα πάρτυ στην παραλία δίνουν τον τόνο.

IMG 0500

Με την συνεισφορά των συμμετεχόντων λειτουργεί κυλικείο και ψησταριά για την συλλογική κάλυψη των αναγκών.

Παράλληλα με ομαδικές εκδρομές οι κατασκηνωτές του campincrisis μπορούν να επισκεφτούν τις ομορφιές του φυσικού τοπίου στον Αχέροντα αλλά και να θαυμάσουν τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Νεκρομαντείου και της Αρχαίας Νικόπολης.

Δείτε σχετικό βίντεο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: