Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, στον ΠΑΣ Πρέβεζα!

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, στον ΠΑΣ Πρέβεζα!

Δυστυχώς η μίζερη αντιμετώπιση δε λέει να αφήσει εκτός από αυτή την πόλη, ούτε το σωματείο του ΠΑΣ Πρέβεζα.


Την περασμένη Δευτέρα προέκυψε διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα κι... άρχισαν οι γκρίνιες, οι μίζερες προβλέψεις και στην...κυριολεξία έπεσαν να τους φάνε τους ανθρώπους που ανέλαβαν. Η μιζέρια που υπάρχει διαχρονικά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, έκανε ξανά την εμφάνισή της.

Θυμηθείτε πόσο απαξιωτικά μιλούσαν πέρυσι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα ορισμένοι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και πόσο καμαρωτοί εμφανίστηκαν στα μπαράζ και πανηγύριζαν την άνοδο της ομάδας στη Γ΄Εθνική. 

Όλη αυτή η συμπεριφορά από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα, τρομοκράτησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Πρέβεζα και σίγουρα όχι άδικα. Αντί να στηρίξουν τα μέλη που τόλμησαν να βγουν μπροστά, άρχισαν να τους απαξιώνουν, αντί να δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξή τους, κατέφευγαν στην κριτική του καναπέ, της αναπαυτικής καρέκλας και της φραπεδιάς! 

Είναι οι ίδιοι που πανηγύριζαν σαν τρελοί την άνοδο της ομάδας Γ΄Εθνικής και δεν είναι λίγοι. Είναι η μιζέρια της Πρέβεζας αυτή, δυστυχώς και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή της. Πέμπτη 25 Ιουλίου κι όμως στον ΠΑΣ Πρέβεζα φαίνεται ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή. 

Στο διοικητικό συμβούλιο δεν μπήκαν καν στον κόπο να ασχοληθούν με την έκδοση εισιτηρίωνν διαρκείας, απλά πονοκεφαλιάζουν και προβληματίζονται. Ελλείψει άλλων, όλα δείχνουν ότι τελικά ο Θόδωρος Πετρόπουλος μπορεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Αν το πράξει αυτό ο Θοδωρής όμως, αυτοί που ήξεραν να κάνουν υψηλή κριτική, ας κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο! 

Διότι όπως δείχνουν τα πράγματα, δε φαίνεται και κανας άλλος στον ορίζοντα (ή φαίνεται;) που να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα. Εύκολη είναι η καταστροφολογία, όταν δεν υπάρχουν όμως λύσεις με σαφήνεια, λες μπράβο και στον Θοδωρή. 

Ακούγεται ότι ορισμένοι μιλούν ακόμα και για διοίκηση "Σωτηρίας " στον ΠΑΣ Πρέβεζα μια απαξιωτική για το σύλλογο και την ιστορία του κατάσταση. Μια κατάσταση μεμψοίμηρη, κακομοίρικη και άρρωστη. 

Όλα αυτά ξενερώνουν τον κόσμο. Μπορεί ή δεν μπορεί κάποιος να ηγηθεί της ομάδας και να την οδηγήσει; Αν δεν μπορεί, εδώ είμαστε να το δούμε κι αυτό. Μπορεί τώρα να αναλάβει τα βάρη κάποιος όπως και να τον λένε; 

Ας τον λένε Θόδωρο Πετρόπουλο ή Ηλία Κατσιμπόκη ή Γιώργο Νίτσα, ποσώς μας ενδιαφέρει, να μην υπάρξει αδιέξοδο, αυτό θέλουμε και δυστυχώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα είναι στον αέρα, όλα κρέμονται σε μια κλωστή.Ζητείται ελπίδα, για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Σπύρος Πλέουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: