Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον Κωστάκη τον Καραμανλή;



Σαν νέος Βούδας βγαίνει από το νιρβάνα που χει περιπέσει τα τελευταία τρία χρόνια και συνήθως με συμβολισμούς και άλλες τέτοιες αηδιούλες μας δείχνει τα θέλω και τις επιθυμίες του! Αυτό τον προφυλάσσει από κακοτοπιές, του δίνει τη δυνατότητα να αποφύγει δύσκολες ερωτήσεις αλλά και τον απαλλάσσει (έτσι νομίζει τουλάχιστον) από τις αναμφισβήτητες ευθύνες του.

Στήριξη στο Σαμαρά θέλει λοιπόν ο Κωστάκης!
Αλήθεια κύριε Καραμανλή; Τι σας κάνει να αισθάνεστε αναμφισβήτητος; Τι σας κάνει να αισθάνεστε ανεύθυνος για την κατάντια της Ελλάδας για να μας δίνετε και συμβουλές από πάνω; Τι ακριβώς κάνατε 5,5 χρόνια που κυβερνούσατε την χώρα; Πως έγινε και εσείς ο πάνσοφος παραδώσατε 13% έλλειμμα; Γιατί έστω και την ύστατη ώρα δεν είπατε την αλήθεια και το βάλατε στα πόδια; Και εν τέλει τι παιχνίδι παίζεται στο playstation και μας θυμηθήκατε; μήπως το πως διαλύεται μία χώρα;

Η αλήθεια είναι κύριε Πρόεδρε πως είσαστε ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ παίκτες στην πορεία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της πατρίδας μας και των ζωών μας και δε νομιμοποιήστε να παριστάνεται τον πάνσοφο καθοδηγητή της! Άλλη καρέκλα σας ταιριάζει! Αυτή δίπλα στους υπόλοιπους καταστροφείς της!

Δημήτρης Νικολαου

Δεν υπάρχουν σχόλια: