Δεύτερη ημέρα καιγόμαστε στο Δήμο Ζηρού . Το μόνο που λειτουργεί είναι το 112 με συνεχείς ειδοποιήσεις. Απομακρυνθείτε, εκκενώστε, αφήστε τα να καούν. Προέχει η Αττική και η Αχαΐα και η Πρέβεζα να πάει να " γ@μ@θ@ι.
Μικρό το αποτύπωμα σε ψήφους στον εκλογικό χάρτη.
Κυβερνητικό βουλευτή, περιφερειάρχη, αντιπεριφεριάρχες δεν είδαμε όσοι είμαστε στους δρόμους και κοιμόμαστε στα αυτοκίνητα από χθές.
Ίσως να συσκέφτονται, δεν το γνωρίζω. Δεν μου τα αναφέρουν, τα βλέπω, τα ζώ στο πετσί μου.
Βλέπω το δάσος της λίμνης Ζηρού να καίγεται, χωριά με μεγάλες καταστροφές, εγκαταλειμμένα στην τύχη ή στον ηρωϊσμό μικρού αριθμού πυροσβεστών και εθελοντών.
Το Χωριό μου η Ρωμιά περικυκλωμένη από φλόγες αυτή την στιγμή και τα ελάχιστα εναέρια μέσα τι να πρωτοπρωλάβουν
Χωρίς ρεύμα από χθες, μωρά να κοιμούνται πάνω σε τραπέζια καφενείου και ην κατάληξη να απειλείται και ο αστικός ιστός της Φιλιππιάδας.
Να σας ΧΕΣΩ το επιτελικό κράτος.
Συλλαλητήρια ενάντια στις ανεμογεννήτριες θέλατε, καείτε τώρα ΜΑΛΑΚΕΣ.
Χριστόφορος Ευθυμίου
2 σχόλια:
Το ίδιο λέγω και εγώ μας εκδικουντε για την αντίδραση πρέπει να γίνουμε καλά παιδιά.
Το ίδιο λέγω και εγώ μας εκδικουντε για την αντίδραση πρέπει να γίνουμε καλά παιδιά.
Δημοσίευση σχολίου