Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση αλληλεγγύης και παιδικός διαγωνισμός τραγουδιού στη Φιλιππιάδα.Την Πέμπτη το βράδυ 30 Ιουνίου στην αυλή του 1ου Δημ. Σχολείου Φιλιππιάδας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλληλεγγύης και συγχρόνως ο μεγάλος τελικός του παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού.
Θα τραγουδήσει και θα βραβευτεί για την προσφορά του στο δημοτικό τραγούδι ο μεγάλος δάσκαλος Σάββας Σιάτρας και η Μαρία Κακλαμάνη.
Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς όμως θα είναι τα " μικρά φυντάνια μας ", όπως τα αποκαλεί ο πατήρ Ελευθέριος Χαραλαμπίδης.
Αναφέραμε όμως ότι θα είναι " εκδήλωση αλληλεγγύης ", γιατί σκοπός της είναι να μαζευτούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και συσκευασμένα τρόφιμα για την ενίσχυση απόρων οικογενειών της περιοχής. 
Όσοι κατοικούν στην Φιλιππιάδα και πέριξ αυτής, γνωρίζουν πολύ καλά το φιλανθρωπικό έργο του πατέρα Ελευθέριου ( του παπα Λευτέρη της καρδιάς μας), και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια να βοηθήσει και θα συνεχίσει να βοηθάει πάνω από 60 οικογένειες με μεγάλο βιοποριστικό πρόβλημα.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, ας αναδείξουμε δύο από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους Ηπειρώτες, την αλληλεγγύη και την ευεργεσία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι : "λίγα από τους πολλούς, γίνονται πολλά για τους λίγους".

Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: