Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ


Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα Αρτινού

Στο πλευρό του Κ. Κωνή
οι Ηπειρώτες της Αττικής

Την εκλογή του ως συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα, με το συνδυασμό «Αττική, με έργο πάμε μπροστά», του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού, διεκδικεί με πολλές πιθανότητες ο Ηπειρώτης Κώστας Κωνής.
Οι προοπτικές είναι ευοίωνες, αφού τη στήριξή τους στο πρόσωπό του έχουν εκδηλώσει πολλοί απόδημοι Ηπειρώτες, πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς που έχουν ριζώσει, κατοικούν και ψηφίζουν σε κάθε γωνιά της Αττικής. Και είναι πολλοί, πάρα πολλοί, συγκροτώντας την πολυπληθέστερη κοινότητα αποδήμων Ελλήνων που εγκαταστάθηκαν στο Λεκανοπέδιο.
Η δύναμή τους και η ενότητα, ο πατριωτισμός και το φιλότιμο που τους διακρίνει αδιαφιλονίκητο ώστε να ψηφίσουν και να εκλέξουν έναν ακόμη δικό τους άνθρωπο, από τους πολλούς που δίνουν τη μάχη σε κάθε περιοχή της δεύτερης πατρίδας τους, διεκδικώντας συμμετοχή στα κοινά και μια θέση στα νέα διοικητικά πράγματα που φέρνει ο νεοσύστατος θεσμός «Καλλικράτης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ένας εξ αυτών είναι και ο Κώστας Κωνής, γνήσιο τέκνο της Πρέβεζας και της αποδημίας, ο οποίος επί 15 συναπτά έτη βρίσκεται στο πλευρό των συμπατριωτών και των απανταχού Ηπειρωτών, υπηρετώντας τους από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Βρίσκεται όμως και στο πλευρό των συναδέλφων του στα ΕΛ.ΤΑ., ως κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος, στους άλλους εργαζόμενους στους οποίους συμπαραστέκεται από κάθε μετερίζι που αγωνίζεται, καθώς και στους φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, μέλος του οποίου είναι από πρωτοετής φοιτητής. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επί χρόνια υπηρέτησε πιστά ως μέλος των Επιτροπών Νεολαίας, Τομεακής Επιτροπής ΕΛ.ΤΑ., Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Κινημάτων της Κεντρικής Επιτροπής και Ετεροδημοτών, υπεύθυνος για τους συμπατριώτες Ηπειρώτες της αποδημίας.
Σπουδαγμένος στα οικονομικά και εξειδικευμένος στη διοίκηση των επιχειρήσεων, με πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση έχει χρηματίσει οικονομικός σύμβουλος στον ΗΣΑΠ Α.Ε. και διατελέσει μέλος στα ασφαλιστικά ταμεία ΤΑΠ/ΟΤΕ και ΤΕΑΔΞΥ, στα ΕΛ.ΤΑ.- Ταχυμεταφορές Α.Ε. και σήμερα είναι αντιπρόεδρος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατησίων.
Από όποιον τομέα κι αν υπηρέτησε στάθηκε πάντα στο πλευρό των Ηπειρωτών, των εργαζομένων, των συνδικαλιστών. Το δε ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζοντας την εργατικότητα και τα προσόντα του τον έχρησε δύο φορές υποψήφιο βουλευτή Πρέβεζας, όπου αναδείχτηκε και τις δύο φορές πρώτος επιλαχών.
Τώρα εκλήθη να συμμετάσχει στο συνδυασμό «Αττική, με έργο πάμε μπροστά», του υποψηφίου περιφερειάρχη Γ. Σγουρού. Και είναι υποψήφιος σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αττικής, στον οποίο περιλαμβάνονται οι δήμοι Αθηναίων, Νέας Φιλαδέλφειας-Νεας Χαλκιδόνας, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού και Ηλιούπολης.
Στις παραπάνω περιοχές κατοικούν και ψηφίζουν χιλιάδες απόδημοι Ηπειρώτες. Προς αυτούς απευθύνεται ο Κώστας Κωνής ζητώντας τη στήριξή και την ψήφο τους, καθώς και την προτίμησή τους στο συνδυασμό του Γ. Σγουρού, προσδοκώντας στον πατριωτισμό, το φιλότιμο, τη συναδελφικότητα και τη φιλία που τον συνδέει με πολλούς απ΄αυτούς, με τους οποίους συμπορεύτηκε και αγωνίστηκε για τα δίκια τους.
Η συμπόρευση θεωρείται δεδομένη, αφού και η μάχη προς όφελος όλων των πολιτών είναι κοινή και η συμμετοχή σ΄αυτήν αυτονόητη για όλους τους Ηπειρώτες. Οι οποίοι γνωρίζουν, αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν τα ίσα σε όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό τους. Ένας απ΄αυτούς είναι αναμφισβήτητα και ο Κώστας Κωνής. Όλοι μαζί, λοιπόν, με τον Κώστα Κωνή στην Κεντρική Αττική.
Καλό βόλι και καλή επιτυχία στο δραστήριο συμπατριώτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: