Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2024 Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων, στο πλαίσιο των σκοπών και των δράσεών της, έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2024 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024: Διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Υλικός πολιτισμός και λαϊκές δημιουργίες στα Τζουμέρκα», στο Βουργαρέλι και ώρα 10:30 π.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Αρχαιρεσιακή) των μελών της Ι.Λ.Ε.Τ., στο Βουργαρέλι και ώρα 11:30 π.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Ι.Λ.Ε.Τ. ότι το φετινό τεύχος του ετήσιου δελτίου μας τα «Τζουμερκιώτικα Χρονικά» θα διατεθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και από τους κατά τόπους υπευθύνους των τομέων και τους συνδέσμους μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο e-mail της Εταιρείας: iletzoumerkon@gmail.com

Το Δ.Σ. της Ι.Λ.Ε.Τ. απευθύνει εγκάρδιο κάλεσμα στα μέλη της, τους φίλους της και σε όλους τους Τζουμερκιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις.

    Η Πρόεδρος                                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Ερασμία Ν. Ζαβιτσάνου                                           Δημήτριος Καραβασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: