Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που μετέφεραν χασίς με υπηρεσιακό όχημα!

Χειροπέδες σε συναδέλφους τους πέρασαν αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα καθώς μετέφεραν περίπου εκατό κιλά χασίς και μάλιστα με υπηρεσιακό όχημα!

Όλα ξεκίνησαν μετά από υπόδειξη ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της περιοχής σε ένα υπηρεσιακό όχημα, το οποίο δεν σταμάτησε για τον απαραίτητο έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη και έπειτα από λίγο το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μάλιστα και ζημιές σε αυτά.

Ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας και συνεπιβάτης του ένας συνομήλικός του Αλβανός. Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο υπηρεσιακό όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων

Ο 41χρονος την ώρα της σύλληψης ήταν μάλιστα εν υπηρεσία περιπολίας μαζί με έναν 50χρονο αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί επίσης στην Δίωξη και συνελήφθη και αυτός. Την ώρα της επιχείρησης ο 50χρονος -που κανονικά ήταν σε υπηρεσία- βρισκόταν σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, έχοντας μάλιστα αφήσει και το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο που ο συνάδελφός του διακινούσε ναρκωτικά.

https://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: