Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

"Σκληρή" ανάρτηση - ανακοίνωση Σελλαδιτών. Ελλειπείς ο στολισμός για την 25η Μαρτίου στις Σελλάδες.

Ανάρτηση της Σελίδας Σελλάδες Άρτας

Δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής και επίσης της Κοινότητας Σελλάδων. Περιμέναμε τουλάχιστον έναν αξιοπρεπή στολισμό για την εορτή της 25ης Μαρτίου στην πλατεία του χωριού μας, όπως έγινε σε άλλα χωριά του Δήμου, μετά βέβαια από το φιάσκο με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό που ένα δέντρο το οποίο έγινε περιφορά σε όλα τα χωριά, περιμέναμε κάτι καλύτερο.


👉Τι έγιναν τα σημαιάκια που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια;
👉Πήγαν σε άλλα χωριά;
👉Χάθηκαν; 
👉Αν ναι; 
👉Γιατί δεν έγινε προσπάθεια να βρεθούν; 

Κατανοούμε βέβαια την προσπάθεια που γίνεται στο δήμο μας (π.χ. κούλουμα), δεν  νομίζουμε όμως ότι, πρέπει  να υπάρχει έγκριση  προϋπολογισμού για να αποκτηθούν πέντε σημαιάκια και μια σακκούλα ασβέστη για άσπρισμα.

Καλές και οι φωτογραφίες για εργασίες που εκτελούνται, για να ευλογούν  και λίγο τα γένια τους οι διοικούντες, αλλά κατά τη γνώμη μας όμως δεν είναι ωραία εικόνα να μην υπάρχει στολισμός για εθνική επέτειο και μάλιστα σε μία από τις πιο ένδοξες σελίδες που έγραψε ο λαός μας.

Και επειδή έρχεται Πάσχα σύντομα, ελπίζουμε και καλό θα είναι να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία.

Όλα αυτά τα χρόνια, που παρακολούθουμε  τις αναρτήσεις της σελίδας Σελλάδες Άρτας στο Facebook, αναδεικνύονται τα προβλήματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, οι παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμά του, αλλά και οι ιστορίες, οι αξίες, οι επιτυχίες των ανθρώπων του,

Πάντοτε όμως είναι ασυμβίβαστη στα κακώς κείμενα όπως και η εφημερίδα του χωριού τα Σελλαδίτικα Νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: