Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδήλωση μνήμης για τους Σελλαδίτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα το 1943

Με μια σεμνή τελετή, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε η μνήμη των 12 Σελλαδιτών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς το 1943.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε  χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος  Δήμο Νικολάου κ. Ροζίνα Βαβέτση, , ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος, ο Βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Δημήτρης Βαρέλης, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Διοικητής Φρουράς Άρτας Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Αριστείδης Θεοδωρής, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Άρτας κ. Νικόλαος Κουτσοδήμας, ο Διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας κ. Σπυρίδων Παπαστάθης, μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Σκουφά, ο πρώην δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, συγγενείς των θυμάτων και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: