Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργου Οικονόμου, προς την Ομοσπονδία Αποδήμων Λάκκας Σουλίου και την εφημερίδα της ''Λάκκα Σούλι'' για δημοσίευση δήλωσης του, διαφορετικής από αυτή που έχει κάνει.


Προς την Ομοσπονδία Αποδήμων Λάκκας Σουλίου και την εφημερίδα ''Λάκκα Σούλι''.


Λυπούμαι βαθύτατα για το μέγα και ασυγχώρητο ατόπημα του κ. Βαγγέλη Παππά ο οποίος στην επανέκδοση της εφημερίδας "ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙ" την οποία ανέβασε και στο διαδύκτιο, με εμφανίζει ως πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος να έχω κάνει την ίδια δήλωση με τον πρώην πρόεδρο αυτής Ιωάννη Ζώη. 

Πρός αποκατάσταση λοιπόν της δεινώς τρωθείσης αληθείας παραθέτω αυτούσια την δήλωσή μου:

ΔΗΛΩΣΗ.
Στη σημερινή εποχή των μνημονίων , της εικονικής πραγματικότητας των μέσων μαζικής ενημέρωσης , της Ελλάδος του sacces story, της "αντικειμενικής ενημέρωσης του ΜΕGA, του ΣΚΑΙ και των άλλων ιδιωτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης των μεγαλοκαναλαρχών"που καθημερινά και παράλληλα εκφράζουν την δικομματική συνθηματολογία της κυβερνητικής πολιτικής , η επανέκδοση ελεύθερων , ανεξάρτητων φωνών και γραφίδων είναι αναγκαία και απαραίτητη, αρκεί η πληροφόρηση και ενημέρωση να είναι αντικειμενική , αδέσμευτη και ανεξάρτητη και κατά πάσα περίπτωση να στηλιτεύει όλα αυτά που οδήγησαν την περιοχή της Λάκκας Σουλίου στην ερήμωση , το λαό μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση , τη νεολαία μας στην απόγνωση , την παιδεία μας στην αποσύνθεση και την υγεία μας στη διάλυση. Από καρδιάς σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο.

Γιώργος Δ.Οικονόμου
Πρόεδρος Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: