Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικός αγώνας Αλληλεγγύης στον Αρχάγγελο Πρέβεζας στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου

Αλληλεγγύη στον Αρχάγγελο στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου (photo+video)

Ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας από εκείνους, που δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Πολύ απλά γιατί όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ΝΙΚΗΤΕΣ. Στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, η τοπική και ιστορική ΑΕΚ αντιμετώπισε την Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη» σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία.

Ήταν ένας αγώνας στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου, ο οποίος τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και κοινωνικά είχε προσφέρει πολλά. Και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τιμηθεί η μνήμη του, από το να δοθούν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν για τον αγώνα, στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-2. Για την «Αλληλεγγύη» που προηγήθηκε με σκορ 2-0, τα γκολ πέτυχαν οι Ντίλο και Γιαννακός, ενώ για την ΑΕΚ Αρχαγγέλου τη μπάλα στα δίχτυα έστειλαν οι Θ. Σοφόπουλος και Σωμιράς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ Αρχαγγέλου που αποδέχθηκε την πρόσκληση της «Αλληλεγγύης» για το φιλικό αυτό παιχνίδι και για όλο το χωριό του Αρχαγγέλου, που «αγκάλιασε» την προσπάθεια. Είναι από τις λίγες ομάδες στο Νομό Πρέβεζας, που αγωνίζονται για τέτοιους σκοπούς.

11607125595 fbdea772ce_o

Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους, στο διαιτητικό τρίο: Φίτσας... πατέρας και υιός, Παναγιώτης Μασούρας.

Η «Αλληλεγγύη» ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην οργάνωση του αγώνα τους:
Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Siontis Athletics
Το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείου του Νικολάου Κουλιάτση
Το Aktia Cafe
Το κατάστημα γεωργικών εφοδίων των Κατωγιάννη-Μπαλάφα
Τη Studiomedia
Το Ουζερί «Οι Απαράδεκτοι»
Τον ΠΑΣ Πρέβεζα για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του
Το τυπογραφείο Ντίλος.

 Οι συνθέσεις των ομάδων.
ΑΕΚ Αρχαγγέλου (Μουρεχίδης): Νάσης, Ράπτης, Ντ. Χάιδος, Ν. Χάιδος, Λέζος, Απ. Σοφόπουλος, Τουμανίδης, Β. Τσενικόγλου, Σταύρακας, Κουμπής, Χρ. Τσενικόγλου, Σωμιράς, Νάκκας, Β. Σοφόπουλος, Ισπόγλου, Μουρεχίδης, Θ. Σοφόπουλος, Χρ. (του Φωτίου) Τσενικόγλου.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (Αμάραντος): Κυπριωτέλης, Βέλλιος, Τσούφης, Μπάγιας, Ντίκος, Μαγκλάρας, Π. Καραμούτσιος, Κίστης, Σκαμνέλος, Ντίλος, Γιαννακός, Κουλιάτσης, Πότσιος, Νταλαούτης, Πάντας, Γ. Καραμούτσιος, Αμάραντος, Τσόγκας, Πάτσης.

Δείτε το video.



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: