Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Πράξεις Αλληλεγγύης ... Γιορτές Αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αρτέμιδος. Φαγητό για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!!




Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αρτέμιδας , προσέφερε σε ημερήσια βάση 240 πλήρεις μερίδες φαγητού, για μια βδομάδα ,για τους κατοίκους της πόλης της Αρτέμιδος(Λούτσα) που μετέχουν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της κοινωνικής κουζίνας, του Δήμου Αρτέμιδος - Σπάτων.




 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Αρτέμιδος,ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου, για την προσφορά τους , καθώς και τους αρτοποιούς μέλη του Συλλόγου, που έψησαν τα φαγητά : Ευθύμιο Ζήκα , Σωτήρη Μπάρκα και Αποστόλη Γάτσιο , για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν και σε αυτήν την δράση !!





Επίσης  ευχαριστεί  θερμά όλους τους ανώνυμους φίλους που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης, πέραν των χρημάτων και με την εβδομαδιαία εθελοντική προσφορά τους !!!

Δείτε φωτογραφίες από την εθελοντική δράση του Συλλόγου. Για λόγους αξιοπρέπειας αυτών που έλαβαν την προσφορά του Συλλόγου Ηπειρωτών Αρτέμιδας,  δεν φωτογραφήθηκε η διανομή των μερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: