Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Oμάδα από την Άρτα, συμμετέχει σε διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη της Ηπείρου. Ψηφίστε και εσείς εδώ https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382?ref=ts


Πρόσκληση της ομάδας.

Πρόσφατα δημιουργήσαμε με κάποιες φίλες μου ένα βίντεακι για ένα διαγωνισμό με σκοπο να αναδείξουμε τις ομορφιές της μαγευτικής μας Ηπείρου!!! 


Έχουμε πάρει υλικό απο όλη σχεδόν την Ήπειρο και θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να μας βοηθήσετε στην ανάδειξη του βιντεο αυτου!!! 

Για να ψηφίσετε παρακαλώ ανοιξε αυτο το σύνδεσμο https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382?ref=ts

 Αφού κάνετε like στην σελίδα του διαγωνισμού για να έχετε πρόσβαση στα βίντεο πηγαίντε κάτω-κάτω και θα εντοπίσετε το βιντεο μας 8ο απο το τέλος με τίτλο OASIS απο Άρτα...

Τέλος απλά το κλικάρετε και πατάτε το κουμπάκι VOTE!!! Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατα τη διάρκεια της ψηφοφορίας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Όνομα ομάδας:Oasis
Περιοχή:Άρτας
Κατηγορία:beauty
Ζούμε σε μια χώρα γνωστή παντού

για την ιστορία της , το παρελθόν της, μια χώρα που στην αναφορά της όλοι θυμούνται αρχαία κτίρια, και διάσημα πρόσωπα, νεκρά για χιλιετίες. H Ελλάδα μας όμως δεν είναι μόνο αυτό.Η Ελλάδα ειναι να μέρος ευλογημένο ,ενα μέρος με πιο πολυ ομορφιά απο όση χωράει ο νους, με θάλασσες, παραλίες, βουνά , δάση , ποτάμια και πεδιάδες πανέμορφα πέρα απο την ανθρώπινη φαντασία. Κρυμμένοι θησαυροί και πλούτη , η ψυχική γαλήνη υλοποιημένη και απλωμένη σ' αυτόν τον ευλογημένο τοπο. Αν και τείνουμε να το ξεχνάμε , ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα, και αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε να δείξουμε στο video μας .Έτσι λοιπον κι εμείς ψάξαμε να βρούμε τα μέρη που στην αρχαιότητα σύχναζαν οι θεότητες της φύσης και σας τις παρουσιάζουμε όσο καλύτερα μπορούμε , όσο πιο πιστά μας επιτρέπεται με κύριο σημείο αναφοράς μας την Ήπειρο! Προσπαθήσαμε να σας δείξουμε την "όαση" που κρύβει η Ελλάδα μας...Ελπίζουμε να σας αρέσει !!!

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: