Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

O Σύλλογος Ηπειρωτών Τρικάλων αναδεικνύει τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου σε εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, της πόλης.


Στις 30 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων θα λάβει μέρος στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου - Τρίκαλα στις 11 π.μ. έως πέρατος.
 Ο Σύλλογος Ηπειρωτών θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει και να προσφέρει στους παρευρεθέντες, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα της Ηπείρου, αλλά και πολλά ήθη και έθιμα της ιστορικής αυτής περιοχής. 


 Στην ανωτέρω εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά του Συλλόγου τα οποία θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς της Ηπείρου υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου Ηπειρώτη χοροδιδάσκαλου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Δημουλά. 

Ταυτόχρονα σας γνωρίζουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στο κέντρο ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ - Τρίκαλα με την ανεπανάληπτη ορχήστρα του ΔΟΚΙΜΟΥ Χαραλάμπους.



Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων

Η Πρόεδρος                            Η Γεν. Γραμματέας 
Χύτα Νίκη                              Οικονόμου Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: