Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μήνυμα της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου βουλευτή στη Β' Αθήνας στους ψηφοφόρους για τις αυριανές εκλογές.



Φίλες και Φίλοι,

Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Το αποτέλεσμά της θα καθορίσει το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας. 

Αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, καταφέραμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα σενάρια που υπήρχαν και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα μας. Το κοινωνικό κόστος όμως υπήρξε δυσβάσταχτο για τον κάθε πολίτη, για την κάθε οικογένεια. 

Προκειμένου να πιάσουν τόπο αυτές οι θυσίες, τώρα χρειάζεται ένα  προοδευτικό σχέδιο ανόρθωσης της χώρας μας, που να διασφαλίζει την ισότιμη θέση της στην Ευρώπη, τις αλλαγές που απαιτούνται σε όλα τα επίπεδα, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ενίσχυση της δημοκρατίας. Πολιτικές που διασφαλίζουν τα κοινωνικά δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά. Αποφάσεις που εγγυώνται τη δίκαιη κατανομή των βαρών και την αναγκαία κοινωνική αναδιανομή.
Γι’ αυτό έχει αξία  η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ø  Γιατί αποτελεί την πολιτική δύναμη που μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις για μια προοδευτική διακυβέρνηση. 
Ø  Γιατί πιστεύει στον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικές προτεραιότητες
Ø  Γιατί λέει με υπευθυνότητα όσα πραγματικά μπορεί να γίνουν και τα προσεγγίζει με τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης
Ø  Γιατί έχει δεσμευτεί για τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται, ώστε να βγούμε από το Μνημόνιο με ασφάλεια σε τρία χρόνια. 

Γι’ αυτό έχουν σημασία και τα πρόσωπα.
Για να υπηρετήσουν με σοβαρότητα τους δημοκρατικούς θεσμούς, για να διεκδικήσουν για την κοινωνία αλλά και για τη χώρα, για να εκπροσωπήσουν με συνέπεια τις αγωνίες, τις ανάγκες και τις προσδοκίες του λαού.

Γι’ αυτές τις αρχές αγωνίστηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια, και για αυτές θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με άποψη και συνέπεια.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ζητώ την ψήφο σας.

Με τη δέσμευση ότι θα τιμήσω ξανά την εμπιστοσύνη σας,


Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: