Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θανάσης Οικονόμου: "30 μήνες στην υπηρεσία των Γιαννιωτών."



Στο στιγμιότυπο της ανοιχτής συγκέντρωσης ο Θανάσης Οικονόμου δέχεται τις ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές από τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής κ. Γιώργο Οικονόμου.

Ένας πρώτος κύκλος κοινοβουλευτικής και πολιτικής παρουσίας ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες για τον Θανάση Οικονόμου, που είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής 6 Μαΐου.

Τριάντα μήνες δύσκολων αποφάσεων τις οποίες αξιολόγησε και αντιμετώπισε με ευθύνη απέναντι στον τόπο του, κλείνουν με την τυπική ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου. Αν και η προεκλογική περίοδος ήταν...
ιδιαίτερα σύντομη, ο Θανάσης Οικονόμου περιόδευσε σε όλο το νομό, έκανε μία πραγματικά ανοιχτή συγκέντρωση με τους ετεροδημότες της Αθήνας, συναντήθηκε με νέους, άνοιξε κύκλους διαλόγου με τους κατοίκους σε διάφορες περιοχές και χώρους εργασίας, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συγκέντρωση στα Γιάννενα, μένοντας πιστός στην άμεση και προσωπική επαφή που διατήρησε σε όλη του την θητεία με τους πολίτες.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος «αντλώ δύναμη από τους πολίτες και θέλω να πιστεύω ότι και εκείνοι βλέπουν στο πρόσωπο μου την προσδοκία για μία καλύτερη μέρα».

Ένα σύντομο χρονολόγιο των δραστηριοτήτων του από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του αλλά και με όλες τις δράσεις του πέραν της προεκλογικής περιόδου παρατίθεται στον ενημερωτικό του ιστότοπο, αφού ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ πίστεψε από την πρώτη στιγμή στη διαφάνεια που προσφέρουν τα νέα μέσα ενημέρωσης.

 Για τον Θανάση Οικονόμου οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι το τέλος μιας πορείας, είναι μια νέα αρχή για τους πολίτες.
 Όσο δύσκολο και να ακούγεται, εν μέσω κορύφωσης της κρίσης εμπιστοσύνης και μιας κοινωνίας υπό διωγμό, την Κυριακή ψηφίζουμε με λογική και ψυχή, όχι με θυμό και οργή.

 Απευθυνόμενος στους πολίτες των Ιωαννίνων ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε:
 «Όποιος υποτιμά τη μνήμη των πολιτών κάνει λάθος. Η εποχή μας είναι εποχή κρίσης αλλά και κάθαρσης. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι ακόμη δύσκολος, μπορούμε όμως να τον κάνουμε ασφαλή».


www.epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: