Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρη Τσιρώνη για τις αυριανές εκλογές.



Οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες που έγιναν στην Πατρίδα μας μεταπολεμικά. Για πρώτη φορά κρίνεται η ίδια η υπόσταση της Χώρας, το μέλλον και η προοπτική της.


Την προσεχή Κυριακή δεν κρίνεται μόνο η επόμενη τετραετία. Κρίνεται η πορεία και η μοίρα του έθνους μας για πολλές δεκαετίες, για πολλές γενιές.



Καλούμε όλους τους πολίτες να συναισθανθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες δίνοντας ελπίδα και προοπτική για το αύριο, για το μέλλον και την προοπτική των παιδιών μας.



Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί αποτελεί τη μόνη σοβαρή πολιτική δύναμη που αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν και ακόμη μεγαλύτερες, που μπορεί να αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τα προβλήματα, που στα δύσκολα δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους.



Την προσεχή Κυριακή ο ελληνικός λαός θα παρέχει την εμπιστοσύνη του σε αυτούς που κράτησαν το Κράτος και τη Χώρα όρθια, που μπορούν μετά τις εκλογές να εγγυηθούν μια ομαλή και ασφαλή πορεία για την Πατρίδα μας και όλους τους πολίτες.



Είναι ώρες ιστορικής ευθύνης. Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στη δημαγωγία, το λαϊκισμό και τη ψηφοθηρία και θα δώσει διέξοδο και ελπίδα στις αρχές και τα οράματά του.



Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει την ακυβερνησία, την αποσταθεροποίηση, την κατάρρευση της Χώρας και τη διαιώνιση της κρίσης και των εξαρτήσεών της. Οι πολίτες επιλέγουν την έξοδο της Χώρας από την κρίση εντός τριετίας, επιλέγουν τη δημοκρατική διακυβέρνησή της και προοδευτική λύση για τους πολίτες.



Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ για ασφαλή και ομαλή πορεία της Χώρας. Το οφείλουμε στη νέα γενιά. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.




Δημήτρης Τσιρώνης

Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: