Οι Άγγελοι της Victoria's Secret ανέβηκαν στην πασαρέλα και παρουσίασαν τις δημιουργίες του οίκου εσωρούχων για το 2015-2016. Χθες γυναίκες και άνδρες παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό σόου με πρωταγωνίστριες τις αιθέριες υπάρξεις που έκαναν για άλλη μία φορά το κοινό να παραμιλά.
Για να καταφέρει κάποιο μοντέλο να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους αγγέλους θα πρέπει να προσέχει τη διατροφή της, να γυμνάζεται αρκετά και να είναι απίστευτα όμορφη. Είναι γνωστό ότι η συμμετοχή σε ένα από τα σόου της Victoria αποτελεί σταθμό και εισιτήριο για την καριέρα των μοντέλων.
Στη χθεσινή πασαρέλα εκτός από την Αντριάνα Λίμα, την Κάντις Σουάνπολ και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που έχουν ταυτιστεί με τον οίκο εσωρούχων, ντεμπούτο έκαναν οι Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ. Η μικρή αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν κατάφερε στο ντεμπούτο της να κλέψει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της και το κατακόκκινο σύνολο που φορούσε.
Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψε η Σελίνα Γκόμεζ που τραγούδησε ένα από τα τελευταία της τραγούδια, φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα. Δυστυχώς όμως από το χθεσινό σόου έλλειπε η Ριάνα που φρόντισε να ζητήσει συγνώμη για την απουσία της μέσω γραπτού μηνύματος λέγοντας: «Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας. Σπάστε το απόψε. Θα σας δω την επόμενη φορά. Με αγάπη Ριάνα». Τη θέση της πήρε ο 25χρονος Weeknd, που τραγούδησε την τελευταία επιτυχία του «Can't Feel My Face».
Το πιο ακριβό κομμάτι της βραδιάς είχε τη τιμή να το φορέσει η 29χρονη Λίλι Άλντριτζ. Επρόκειτο για ένα στηθόδεσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο κοσμούσαν 6.500 διαφορετικών ειδών πετράδια. Το σύνολο ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμα πετράδια.
Το σόου θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε τα video