Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ιωάννης Κόκκαλης “Η στήριξη του αγροκτηνοτροφικού και επιχειρηματικού κόσμου αποτελεί προτεραιότητά μας!”

“Είμαι ο Ιωάννης Κόκκαλης, χοιροτρόφος- ελεύθερος επαγγελματίας, και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζηρού, με την παράταξη “Μαζί για τον Πολίτη” με επικεφαλής τον Γιώργο Ζυγούρη.

Γεννήθηκα και ζω στη Φιλιππιάδα μαζί με τη σύζυγό μου, Βασιλική Πατήλα, και τα τρία παιδιά μας. Είμαι χοιροτρόφος και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην επεξεργασία και εμπορία κρέατος σε όλη την Ελλάδα. Επιθυμία μου ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου στον τόπο που αγαπώ και μεγάλωσα κι εγώ ο ίδιος. Είμαι ενεργός πολίτης με πλούσια συμμετοχή από την ηλικία των 22 ετών σε εμπορικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής της Φιλιππιάδας. Μέλημά μου είναι να επικρατήσει ο σεβασμός, η ασφάλεια κι η αισιοδοξία στον τόπο μας, εμπνέοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας ότι μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και ποιότητα στον τόπο μας!

Αξίζει να τονίσω ότι συμπορεύομαι με τον Γιώργο Ζυγούρη, διότι είναι ένας άνθρωπος της δράσης, της προσφοράς και της τόλμης. Η πεπατημένη οδός απέδειξε στους συνδημότες μου ότι δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα ανάπτυξης, προόδου και εξωστρέφειας στο Δήμο μας. Ο Γιώργος Ζυγούρης όμως τολμά να κάνει την αλλαγή, τολμά να ακολουθήσει νέα βήματα με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις, που θα βγάλουν τη Φιλιππιάδα και ολόκληρο το Δήμο Ζηρού από την αφάνεια και την απομόνωση. Απαιτείται λεπτομερής σχεδιασμός δράσεων και ενεργειών, ώστε τα τοπόσημα της περιοχής μας να αναδειχτούν στο έπακρο και να αποτελέσουν ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης του τουρισμού και της οικονομίας στο Δήμο μας.

Άλλος ένας τομέας στον οποίο πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί έμφαση από το Δήμο Ζηρού είναι η στήριξη του αγροκτηνοτροφικού και επιχειρηματικού κόσμου. Μετά από μια δύσκολη οικονομική κρίση και μια περίοδο πανδημίας που έπληξε τον επιχειρηματικό κόσμο, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του! Μέσα από τις συναντήσεις μας το τελευταίο διάστημα, η παράταξή μας έχει προχωρήσει στην καταγραφή των προβλημάτων που ταλανίζουν τους αγροκτηνοτρόφους και τους επιχειρηματίες, και έχουμε σχέδιο, έχουμε πλάνο αντιμετώπισης των θεμάτων αυτών.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να επισημάνω ότι για μένα, πέραν των προαναφερόμενων, αποτελεί προτεραιότητα και η στήριξη των αθλητικών σωματείων, καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας. Ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και έχουμε χρέος προς τις νέες γενιές να τους παρέχουμε ασφαλείς και πλήρως εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, αφού ο αθλητισμός είναι βασικό αγαθό και δεν γίνεται να κρίνεται ως πολυτέλεια. Το ίδιο ισχύει και για τον πολιτισμό, αφού κάθε αναπτυγμένος δήμος πρέπει να θέτει τον πολιτισμό στο επίκεντρο του προγράμματός του, των δράσεων και των ενεργειών του. Η ανάδειξη των πολιτιστικών μας μνημείων και η διοργάνωση πληθώρας διαφορετικών πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας και αποτελεί ακόμη έναν από τους βασικούς μας στόχους μετά την ανάληψη των ηνίων του Δήμου Ζηρού.

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους, ζητώ τη στήριξή σας ως ένας ενεργός πολίτης του Δήμου μας που για πρώτη φορά διεκδικεί μια θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεσμεύομαι ότι θα σας εκπροσωπήσω με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αγωνιστική διάθεση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού, με απώτερο στόχο μου την αλλαγή των “κακώς κειμένων” που πλήττουν την περιοχή μας”.

Ιωάννης Κόκκαλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζηρού

με την παράταξη “Μαζί για τον Πολίτη”

με επικεφαλής τον Γιώργο Ζυγούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: