Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της παρουσίασης του βιβλίου: “ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΙ ΤΗΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ” του κ. Κων. Ναστούλη

Tην Παρασκευή 17 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε στο Green Park εντός του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του φιλόλογου κ. Κων. Μεν. Ναστούλη:“ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΙ ΤΗΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ”.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο Νικολιτσιωτών Πρέβεζας «Η Αγία Κυριακή» και τον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο της Λάκκας Θεσπρωτικού  

Για το βιβλίο μίλησαν οι διακεκριμένοι φιλόλογοι κ.κ Δημήτριος Ευ. Αναγνώστου και Χρίστος Γ. Ρώμας

Την εκδήλωση συντόνισε  ο κ. Γιώργος Γιάννος, ο οποίος επανέκαμψε δριμύτερος στα πολιτιστικά τεκταινόμενα της Λάκκας Σουλίου

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο δήμαρχος Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής,που ταξίδεψε από την Φιλιππιάδα ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, ο κ. Νίκος Νικολάου πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού  Συλλόγου της Λάκκας Θεσπρωτικού και ο Σωκράτης Κώστας πρόεδρος του  Συλλόγου Νικολιτσίου Αθηνών.

Τελευταίος ομιλητής ο ίδιος ο συγγραφέας  Κων. Μεν. Ναστούλης, που αναφέρθηκε εν συντομία στα περιεχόμενα των τριών κεφαλαίων του βιβλίου και στους λόγους που πήρε την απόφαση να το γράψει.

Μουσικά διαλείμματα από τον Παπαδιώτη την καταγωγή Βασίλη Πνευματικό 

Παραβρέθηκαν: οι Λακκιώτες συγγραφείς Λαοκράτης Βάσσης και Τάκης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Θεσπρωτικού κ. Κατερίνα Δράκου, οι Παύλος Χρήστου και Χριστόφορος Ευθυμίου, Ταμίας και Ειδικός Γραμματέας αντίστοιχα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, πολλοί απόδημοι Νικολιτσιώτες και Λακκιώτες καθώς και φίλοι του συγγραφέα.

Σημ.:το βιβλίο διατίθεται από τους Συλλόγους Νικολιτσίου Αθηνών και Πρέβεζας, στους οποίους έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον συγγραφέα.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια: