Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Τσιζκέικ με γιαούρτι


Υλικά για 6 άτομα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
10 μπισκότα digestive
½ κ.γλ. πούδρα κανέλα
30 gr ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. μέλι
250 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 ποτήρι ανθότυρο
150 γρμ. Ψίχα απο καρύδια
1 κ.γ χυμό λεμονιού

Εκτέλεση συνταγής
Ανακατέψτε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια (θρυμματισμένο) τα τοποθετείτε σε στρογγυλή φόρμα στρώνοντας τον πυθμένα της .
Χτυπάτε το ζαχαρούχο, την αχνή ζάχαρη, το γιαούρτι και το ανθότυρο με το χυμό λεμονιού. Ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα την κρέμα πουδράροντας ενδιάμεσα με πούδρα κανέλλας.
Αφήστε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και κατόπιν σερβίρετε με μαρμελάδα η γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σας.




Τάσος Τόλης

Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος




romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: