Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Οι Σελλαδίτες της Αθήνας βρήκαν το μαγικό φίλτρο του κεφιού και διοργανώνουν ανεπανάληπτες εκδηλώσεις!!!


Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο χορός και η κοπή της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας, την Κυριακή 13 Ιανουάριου στη Σάλα «Παράδεισος» στο Περιστέρι Αττικής, η οποία εκδήλωση εκδηλώθηκε σε ένα μεγάλο Σελλαδίτικο αντάμωμα με περισσότερα από 300 άτομα.
Tην εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σελλαδιτών Κώστας Χριστοκώστας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά και στη συνέχεια κάλεσε δίπλα του  τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων «Ο ΠΥΡΣΟΣ», Ηλία Μπούρα, για να κόψουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο δημοτικό γλέντι μέχρι και 10  το βράδυ,η πίστα δεν έμεινε ούτε λεπτό άδεια και αυτό οφείλεται στην όμορφη διάθεση όλων αλλά και στην ορχήστρα που επέλεξε η Αδελφότητα με την Ξένια Βέρρα και τον Πέτρο Πανάγο στο τραγούδι, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Βασίλης Μαρκόπουλος.
τίμησαν με την παρουσία τους, , ο δήμαρχος Νικ. Σκουφά, Ευστάθιος Γιαννούλης, η νυν αντιδήμαρχος και υποψήφια δήμαρχος στον ίδιο Δήμο, Ροζίνα Βαβέτση ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «ο ΠΥΡΣΟΣ»  Ηλίας Μπούρας (μαζί όλο το ΔΣ), ο Αντώνης Κοντός εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Βουργαρελιωτών Αττικής Λουκία Αντωνίου, από την Αδελφότητα Κομποταίων ο Δαμιανός Βαρέλης, ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Θεοδωριανιτών Άρτας Κώστας  Σκουτέλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς  και η Σαβούλα Κολιούλη από την Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών.
Ακόμη παρευρέθηκαν ο βουλευτής Άρτας  Γιώργος Στύλιος, ο δήμαρχος, και ο υποψήφιος δήμαρχος Νικ. Σκουφά, Κοσμάς Βούλγαρης με πολλούς συνεργάτες του.

Κατά κοινή ομολογία το τωρινό Δ.Σ. της Αδελφότητας έχει φθάσει τον πήχυ πολύ ψηλά και αποτεΛεί παράδειγμα προς μίμηση και για τις άλλες Αδελφότητες. Πρέπει να είναι  πολύ γλεντέδες και μονιασμένοι οι απόδημοι Σελλαδίτες για να χορεύουν επί τόσες ώρες και όλοι μαζί στην πίστα.


Και ως γνήσιοι Ηπειρώτες το πιπέρι το έτριψαν καλά και με την πλάτη και με τον κ...
Πάντα τέτοια πατριώτες!!!

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της Άρτας ARTTV, πιθανόν στις 19 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Όλο δυτικά».









Δεν υπάρχουν σχόλια: