Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συμπαρίσταται στους πληγέντες από τις φωτιές στην περιοχή Πικερμίου – Ραφήνας – Μαραθώνα και προβαίνει στην συγκέντρωση φαρμάκων.



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Ανατολική Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης-Ραφήνας-Μαραθώνα και Πικερμίου, καθώς και με τις Ενώσεις Ηπειρωτών της Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο. 


Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συνεννόηση με τους Προέδρους των Ενώσεων των Ηπειρωτών της Ανατολικής Αττικής και ειδικά με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Ηπειρωτών Ν. Μάκρης-Ραφήνας, Μαραθώνα και Πικερμίου Δημήτρη Βασιλείου, αποφασίστηκε να καλέσουμε τους απανταχοιύ Ηπειρώτες. αλλά και όποιον άλλον ενδιαφέρεται,. να συνδράμουν στην συγκέντρωση παντός είδους φαρμακευτικού υλικού.
Υπεύθυνος για την συγκέντρωση των φαρμάκων ορίζεται ο Δημήτρης Βασιλείου  τηλ: 6974496919, προς τον οποίον μπορεί να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν και χώρος συγκέντρωσης το οίκημα των Ηπειρωτών της Νέας Μάκρης, οδός τέρμα Αν. Τσίρκα,  Ν. Μάκρη

Το  Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: