Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν με έκδοση γραμματοσήμων να τιμούν τους Έλληνες ηθοποιούς του παρελθόντος.




Διεύθυνση Διοίκησης & Επικοινωνίας
Τομέας Δημοσίων Σχέσεων
Γραφείο Τύπου ΕΛΤΑ
Απελλού 1
101 88 Αθήνα
Τηλ. 210-335 3160

                   

                                                                                                        Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2011



…ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ


Τα ΕΛΤΑ, συνεχίζουν το αφιέρωμα στους Έλληνες Ηθοποιούς και τιμούν έξι από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της 7ης τέχνης στη χώρα μας:
η Σαπφώ Νοταρά, η Μαίρη Αρώνη, ο Θανάσης Βέγγος, ο Ορέστης Μακρής, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος κοσμούν τα γραμματόσημα της νέας αναμνηστικής σειράς «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ» που κυκλοφορεί αύριο Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011.
Ηθοποιοί που τίμησαν τον ελληνικό κινηματογράφο, ανέδειξαν τον πολιτισμό μας, χάρισαν σε όλους μας λίγο από το φως τους και κέρδισαν για πάντα τις καρδιές μας.
Τα γραμματόσημα που τους αφιερώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και έχουν φιλοτεχνηθεί από το ζωγράφο Κώστα Ι. Σπυριούνη, θα ταξιδέψουν την εικόνα τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα λειτουργήσουν ως ανεξίτηλο μέσο ιστορικής καταγραφής.
Με τη Σειρά θα κυκλοφορήσουν επίσης Εικονογραφημένοι Φάκελοι Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Τυποποιημένες Σειρές Γραμματοσήμων, Απλά Λευκώματα Γραμματοσήμων Σειράς, Κάρτες ΜΑΞΙΜΟΥΜ PREPAID και Λευκώματα Γραμματοσήμων Πολυτελείας.

Στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ, Λυκούργου 5 & Απελλού, ο ζωγράφος Κώστας Ι. Σπυριούνης θα υπογράφει τα φιλοτελικά προϊόντα της σειράς που ο ίδιος φιλοτέχνησε αύριο Τρίτη, 22 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13.30.


                                                            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: