Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Τάσου Κατοπόδη ''Περαστικός Διαβάτης''Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Τάσου Κατοπόδη με τίτλο: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ». Δώδεκα αυθεντικά λαϊκά τραγούδια του σήμερα σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Περσίδη. «Σαν  Θεά», «Φωτιές», «Ένα και να καίει», «Περαστικός διαβάτης», «Εγώ σαν άντρας θα φερθώ», «Να της το πείτε», «Τόσα λόγια», «Θα είμαι εγώ», «Η έκτη μου η αίσθηση», «Χαλάλι σου», «Φεγγάρια αλήτες», «Κάποιο καλοκαίρι»  είναι οι τίτλοι των τραγουδιών. Η ενορχήστρωση έγινε από τον ίδιο τον δημιουργό Μπάμπη Περσίδη ενώ μπουζούκι έπαιξε ο καταξιωμένος σολίστας Δημήτρης Μαργιολάς. Το νέο CD  του Τάσου Κατοπόδη κυκλοφορεί και διατίθεται από την Πολιτιστική Εταιρία «ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ» με το label της Music Motors στα καταστήματα δίσκων και μουσικών εκδόσεων και φιλοδοξεί να παρουσιάσει το νέο ήχο στο καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Λίγα λόγια για τον Τάσο Κατοπόδη:
Ο Τάσος Κατοπόδης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Πρέβεζα. Σπούδασε μουσική και τραγούδι στο Εθνικό ωδείο και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι (τραγουδιστής-τραγουδοποιός)   αρκετά χρόνια συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά προγράμματα και συναυλίες. Έχει στο ενεργητικό του δώδεκα δισκογραφικές δουλειές: ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ-ΔΕΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ-ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ-Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-EAST-KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ κλπ..Έχει πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού. Με τη δουλειά του έχει ασχοληθεί ο ημερήσιος και περιοδικός τύπος και τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε..Έχει τιμηθεί αρκετές φορές για την ανθρωπιστική και φιλανθρωπική του προσφορά.

Δείτε  το νέο βίντεο κλιπ  έκπληξη  «ΣΑΝ ΘΕΑ» με επεξεργασία  3D ANIMATIONΕπίσης  το βίντεο-πρόμο : «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: