Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Αναφορά του Στέργιου Γιαννάκη για την πρόθεση να ανασταλεί η λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων ΄Ασσου και Παπαδατών.


Προς
Τον Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμό πρωτοκόλλου 15/15-05-2017 επιστολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Νικολιτσίου, ΄Ασσου, Μελιανών και Πολυστάφυλλου του Δήμου Ζηρού, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, με την οποία εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πρόθεση της 6ης ΥΠΕ και του Συντονιστή Διευθυντή του Κ.Υ. Θεσπρωτικού αφενός να ανασταλεί η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου ΄Ασσου και αφετέρου να σταματήσει η ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Παπαδατών να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χωριά της περιοχής.
Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν αποφάσεις σας ώστε να μην πληγεί και άλλο η ήδη υποβαθμισμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της περιοχής, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης και κατοικείται κυρίως από υπερήλικα άτομα με αδυναμία μετακίνησης λόγω προβλημάτων υγείας, οικονομικών προβλημάτων και ελλιπών δρομολογίων του ΚΤΕΛ.
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: