Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιώργος έκοψε την πίτα του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» και έστειλε μήνυμα για την Κεντροαριστερά!




Οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν και αποθέωσαν για ακόμη μια φορά τον Γιώργο Παπανδρέου με το γνωστό  σύνθημα «Παπανδρέου», με τον ίδιο να κάνει λόγο στην ομιλία του για «συμπόρευση όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».

papandreou_kinima3_2001

«Να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, με τη λέξη «προοδευτικό» να τη χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές, αφού είπε στη συνέχεια, πως «πρέπει να μαζευτούν οι προοδευτικές δυνάμεις, είναι χρέος για τη χώρα» και εκτίμησε πως «οι πολίτες δεν θα συγχωρήσουν άλλη εξέλιξη».

gap2_2001

Αναφερόμενος ειδικότερα στην προσπάθεια που γίνεται αυτό το διάστημα στο χώρο της Κεντροαριστεράς υποστήριξε πως «θα πρέπει να μπει ένα πολιτικό πλαίσιο και όχι να μοιράσουμε καρέκλες», ενώ υπενθύμισε τις προσπάθειες που είχε κάνει και ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση όταν ήταν πρωθυπουργός, αλλά και μετά ως επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  Όπως χαρακτηριστικά είπε «το Κίνημα θα συμμετέχει στο διάλογο, ισότιμα, χωρίς προαπαιτούμενα. Εμείς θα είμαστε παρόντες στο διακύβευμα».

gap3_2001

Εξάλλου, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «ταπείνωση και μοιρολατρία που βίωσε η ελληνική κοινωνία από τις ψεύτικες ελπίδες για σωτηρία της χώρας από την Ρωσία ή την Κίνα».

papandreou_kinima2_2001

Όσον αφορά για το πού έπεσε το φλουρί, οι τυχεροί ήταν οι νέοι του Κινήματος!

gap4_2001
gap5_2001
gap6_2001
gap7_2001



Δεν υπάρχουν σχόλια: