Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Oι κάτοικοι της Μυρσίνης Πρέβεζας, αντιδρούν στην δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων(ΣΜΑ)




Συγκέντρωση των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Μυρσίνης του νέου Καλλικατρικού Δήμου Πρέβεζας (πριν ανήκε στον Καπποδιστριακό Δήμο Ζαλόγγου),  πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 14.06.2011.

 Αφορμή οι σχετικές δημοσιεύσεις στον  γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο,
 που αφορούσαν  το έργο  της δημιουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης  Απορριμμάτων (ΣΜΑ) σε χώρο δημιουργίας της κτηματικής περιφέρειας του τοπικού διαμερίσματος. Το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί  ότι η ΜΠΕ  είναι έτοιμη  χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση  του Τοπικού Συμβουλίου   και των κατοίκων,   δημιουργεί   προβληματισμό για τόσο για την νομιμότητα όσο την ορθότητα της δημιουργίας του έργου  αυτού.
Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Μυρσίνης εξέφρασαν την πλήρη διαφωνία τους για την κατασκευή του έργου.

Την σχετική επιτροπή που δημιούργησαν , εξουσιοδότησαν  όπως κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες  για την μη  κατασκευή του  ΣΜΑ.

 Η επιτροπή αποτελείται από τους : Κώστα Βασιλαποστόλη, Πρόεδρο  του Τοπικού Συμβουλίου, Κώστα Ζήση και Γεώργο Ζήση μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, Κώστα Κωτσαντή Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Ηπείρου και τους δημότες Γεώργο Φανάρα αγρότη ,Κώστα Τσαβαλά αγρότη και Δημήτρη Κωνή δικηγόρο, πρώην Περιφερειακό
 Συμβουλο Πρέβεζας και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Πρέβεζας.

Μυρσίνη 15-06-2011.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: