Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, τέσσερις χωρικοί και οκτώ θεματικοί

Τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες με θητεία ως τις 31 Δεκεμβρίου όρισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Οι αποφάσεις επίσημα δεν ανακοινώθηκαν ωστόσο δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, σε δύο διαφορετικά τεύχη.

Οι αλλαγές είναι λιγότερες από κάθε προηγούμενη φορά καθώς πέρα από τους χωρικούς ο κ. Καχριμάνης διατηρεί στη θέση τους για δεύτερη χρονιά και ορισμένους από τους θεματικούς.

Οι τέσσερις χωρικοί αντιπεριφερειάρχες είναι:

-Βασίλης Ψαθάς για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

-Θωμάς Πιτούλης για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας

-Κωνσταντίνος Σιαράβας για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και

-Στράτος Ιωάννου για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

Ο κ. Καχριμάνης ορισμένους από τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες τους διατηρεί στην θέση τους, ενώ άλλοι αντικαθίστανται με νέα πρόσωπα.

Η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης, η Σταυρούλα Μπραίμη, ο Βασίλης Γοργόλης, ο Γιάννης Κατέρης, ο Μιχάλης Σπυρέλης και ο Άλκης Λάμπρου είναι αυτοί που ορίζονται ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 και μοιράζονται τις αρμοδιότητες ως εξής:

1. Στην Αντιπεριφερειάρχη Νάκου Αγνή του Σωτηρίου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.

2. Στον Αντιπεριφερειάρχη Πότση Οδυσσέα του Ηλία, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

3. Στην Αντιπεριφερειάρχη Μπραΐμη Σταυρούλα του Δημητρίου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.

4. Στον Αντιπεριφερειάρχη Γοργόλη Βασίλειο του Μιχαήλ, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στον τομέα Αθλητισμού και Απασχόλησης.

5. Στον Αντιπεριφερειάρχη Κατέρη Ιωάννη του Παντελή, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.

6. Στον Αντιπεριφερειάρχη Σπυρέλη Μιχαήλ του Αλεξάνδρου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.

7. Στην Αντιπεριφερειάρχη Σίμου – Τάσιου Αναστασία του Χρήστου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου.

8. Στον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Αλκιβιάδη του Μιχαήλ, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: