Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Βουγιούκας, δημότης Πάργας. ''Η παράταξη της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πάργας «Δυνατά για μια νέα Αρχή» πρέπει να βαδίσεις και καθαρά και ξάστερα και όχι να θολώνεις τα νερά''


''Απορίας άξιον.


Παρακολούθησα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πάργας, για το θέμα της δημιουργίας ιδιωτικής μαρίνας στον Βάλτο. Περίμενα - όπως θα ήταν φυσικό - η παράταξη της αντιπολίτευσης με τίτλο «δυνατά για μια νέα αρχή» να ήταν και ξεκάθαρη στις θέσεις της. 
Σύμφωνα με την προγραμματική της διακήρυξη αναφέρει ότι θα είναι μπροστάρης στην προστασία και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των πολιτών. Αναφέρει μάλιστα ότι δεν θα επιτρέψει να πουληθεί ούτε μία σπιθαμή γης . 
Σύμφωνα με την συνέντευξη του κου Ράπτη στο ραδιόφωνο είχε αναφέρει ότι οι παράκτιες περιοχές είναι δημόσιο αγαθό και τέτοιου είδους επενδύσεις δεν τις θέλουμε. Μάλιστα εφόσον είχε πάρει τα στοιχεία από την κτηματική υπηρεσία στα οποία αναφέρεται ότι δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν αυτά που ζητάει ο επενδυτής. 
Και αυτό διότι η εν λόγω εταιρεία, φαίνεται να παρουσιάζει ως ιδιοκτησία της, τμήματα του αιγιαλού, δημόσιες και ιδιωτικές - ξένες - εκτάσεις και κοινόχρηστους χώρους. 
Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να καταψηφίσει την δημιουργία αυτής της μαρίνας, και όχι να αναλώνεται στο που μπορεί να γίνει και στο αν είχε την επαρκή ενημέρωση από τον δήμο. 
Για να βαδίσεις «δυνατά για μια νέα αρχή» πρέπει να βαδίσεις και καθαρά και ξάστερα και όχι να θολώνεις τα νερά'' .


Η παράταξη της αντιπολίτευσης με τίτλο «δυνατά για μια νέα αρχή» πρέπει να βαδίσεις και καθαρά και ξάστερα και όχι να θολώνεις τα νερά


Πολίτης Πάργας Βουγιούκας Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: