Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Οι Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις "To Ροδοφέγγαρο" στη Ροδαυγή Άρτας.


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις "To Ροδοφέγγαρο" στην Ροδαυγή Άρτας. Σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί βραδιά με ρεμπέτικα και Σμυρναίικα τραγούδια στην πλατεία του χωριού, με ώρα έναρξης 21.00. 


Το υπόλοιπο πρόγραμμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:Το διήμερο Σάββατο - Κυριακή 10 και 11 Αυγούστου προγραμματίζουμε Φεστιβάλ Παραμυθιού, με πρωινές και απογευματινές δραστηριότητες, λαϊκά παραμύθια, ντόπια αλλά και παρμένα από την Ελληνική μυθολογία, αφηγηματικά και διαδραστικά, με κούκλες αλλά και ως δρώμενο, για μικρούς και μεγάλους.
. Το Σάββατο 10 Αυγούστου, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί νεανική βραδιά με έντεχνη και ροκ μουσική.
. Η Τρίτη 13 Αυγούστου, θα είναι ημέρα αφιερωμένη στην ζωγραφική. Το πρωί θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Το βράδυ θα κλείσει η εκδήλωση με την προβολή μικρού μήκους, βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «το βλέμμα του ζώου», και μικρή ομιλία για την τέχνη από τον ζωγράφο Βασίλη Σταύρου, για μικρούς και μεγάλους
. Το Σάββατο 17 Αυγούστου το απόγευμα, η ομάδα κλόουν «μπουρμπουλήθρες», θα απασχολήσει δημιουργικά τους λιλιπούτειους φίλους μας, ενώ θα προσφέρουμε στα παιδιά χυμούς και ντόπια υγιεινά φαγητά, για να μπορούν να αναπληρώνουν την χαμένη τους ενέργεια.
. Το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου οι Πρόσκοποι Άρτας θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες μύησης, για όποιον επιθυμεί, με σημείο συνάντησης την βρύση στο «Μπέσικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: