Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στην Πρέβεζα ο τερματισμός της 25ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου στις 10 και 11 Αυγούστου 2013.

Στην Πρέβεζα ο τερματισμός της 25ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου

Τη λήξη της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής εβδομάδας Ιονίου θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα στις 10 και 11 Αυγούστου 2013.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων το πρωί του Σαββάτου τα σκάφη θα ξεκινήσουν από την Ιθάκη και θα διανύσουν 34 Ναυτικά Μίλια για να τερματίσουν στην Πρέβεζα, ενώ την Κυριακή στις 20:30 θα γίνει στο Λιμάνι της πόλης η τελετή λήξης των αγώνων και η απονομή επάθλων και της γενικής κατάταξης.

Τα χαρακτηριστικά του αγώνα τον καθιερώνουν ως έναν από τους σημαντικότερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Ελλάδα, αφού είναι ο αγώνας με τις περισσότερες συμμετοχές ομίλων, από τους μεγαλύτερους σε συμμετοχές ιστιοπλόων και σκαφών, με την παρουσία των ξένων σκαφών και με σημαντική προβολή στο εξωτερικό. Φέτος βρίσκεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και η προσπάθεια είναι, εκτός της άρτιας διοργάνωσης, να δοθεί περισσότερη προβολή, ώστε να αυξηθούν μελλοντικά οι ξένες συμμετοχές.

ionio

Να θυμίσουμε πως η εκκίνηση της 25ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου δόθηκε στον όρμο Πατρών από την Κανονιοφόρο ΟΡΜΗ, η οποία συνοδεύει τα συμμετέχοντα σκάφη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: