Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παράταση έδωσε το υπουργείο Μεταφορών στις αλβανικές εταιρείες για δρομολόγια στο ελληνικό έδαφος.


Το κράτος με μία ομολογουμένως πολύ παράξενη απόφαση αποφάσισε να παρατείνει τα δρομολόγια των αλβανικών μεταφορικών εταιρειών μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013 κάτι που προκάλεσε την αγανάκτηση της Ομοσπονδίας Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ελλάδος.

Η Ομοσπονδία πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις προς κάθε κατεύθυνση, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στον εμπαιγμό που δέχονται οι Έλληνες μεταφορείς από το αρμόδιο υπουργείο.
Η νέα χορήγηση της οκτάμηνης παράτασης δόθηκε ανεπισήμως την Πέμπτη, με την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, με έγγραφο στο οποίο, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, μνημονεύεται ως σχετική μία υπουργική απόφαση, η οποία... δεν υπάρχει. 

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο κ. Γκίκας, χθες είχε συνάντηση με τους προέδρους των υπεραστικών ΚΤΕΛ της Ηπείρου για να εξετάσουν τις μορφές αντίδρασης, ενώ σε δήλωσή του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε, πως για μία ακόμη φορά συνεχίζεται η ανομία και η αναρχία με την αποκλειστική ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου, του ελληνικού συστήματος και υπηρεσιακών παραγόντων της δημόσιας διοίκησης. 
Μάλιστα άφησε ξεκάθαρες αιχμές και υπόνοιες για συζητήσεις στο παρασκήνιο, μεταξύ του Υπουργείου Μεταφορών και των εκπροσώπων των αλβανικών εταιρειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: