Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστα Κωνή στο www.zirosgr.blogspot.com για συκοφαντική ανάρτηση.



Κύριε zirosgr.blogspot.com 


Με έκπληξη πληροφορήθηκα από πολιτικούς φίλους μου, σχετική ανάρτηση στο blog σας με τίτλο ''Έτσι βγαίνει πρώτος ο Σύριζα στην Πρέβεζα'' και σχετική φωτογραφία που εμφανίζει εμένα να υποβαστάζω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε χορό. Και από κάτω υποσημείωση ''κάποτε κράταγε και τον Άκη έτσι''.

Βέβαια, το να με κατατάσετε πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς προέρχεται από την αρρωστημένη φαντασία του συντάκτη της σχετικής ανάρτησης, κάθοσον όλη η Πρέβεζα γνωρίζει ότι πολιτικά ανήκω στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, εκτός ενός και μοναδικού, του κακόβουλου συντάκτη της σχετικής ανάρτησης, που προφανώς, προκειμένου να με καταστήσει στους πολιτικά αναξιοπρεπείς και στερούμενους πολιτικής ηθικής, ''φαντασιώθηκε'' και δημιούργησε την ανάρτηση αυτή.

Έτσι να με συκοφαντήσει πολιτικά, για δικούς του προφανείς λόγους, αγνώστους φυσικά σε μένα. Δεν φτάνει όμως αυτό, προχωρώντας παραπέρα και προφανώς γνωρίζοντας την παλαιά πολιτική φιλία μου με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, την οποία δεν αποποιούμαι, ναι κατά το παρελθόν και μέχρι που διεκδίκησε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ΗΜΟΥΝ και τίποτε περισσότερο, πολιτικός του φίλος, συνεχίζει να με ειρωνεύεται χωρίς καμμία ηθική λογική.


Κύριε.
Μία κοινωνική συναναστροφή με ένα αρχηγό κόμματος, εν προκειμένου με τον Αλέξη Τσίπρα, στα πλαίσια των κοινωνικών και πολιτιστικών μου δραστηριοτήτων που είναι απότοκο της θέσης που κατέχω στον ηπειρωτική αποδημία και εν προκειμένω στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος της οποίας τυγχάνω Αντιπρόεδρος, δεν σημαίνει κατ' επέκταση και πολιτική στήριξη. Αυτό το γνωρίζει και ένα παιδί του Δημοτικού Σχολείου, που φυσικά δεν είναι κακόβουλο.

Αν σας στείλω φωτογραφίες μου, που χορεύω με την Αλέκα Παπαρήγα και την Λιάνα Κανέλη, από την επίσκεψη της Πανηπειρωτικής στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, θα διαβάσω ανάρτηση στο blog σας, ότι πολιτικά ανήκω στο ΚΚΕ; 
Δεν αποκλείεται θα μου πείτε, αφού ο συντάκτης πήρε μιά φωτογραφία από την επίσκεψη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στη Κουμουνδούρου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στις 24-12-2009, για τα Χριστουγγενιάτικα κάλαντα και με γκεμπελίστικη νοοτροπία προσπάθησε να με συκοφαντήσει, υποβαθμίσει και καταστήσει αναξιοπρεπή στον Πρεβεζίανικο λαό.

Επειδή η συκοφαντία είναι ποινικό αδίκημα, παρακαλώ με νεώτερη ανακοίνωση σας να ανακαλέσετε αυτά που γράφει το blog σας, ζητώντας παράλληλα συγγνώνη, γιατί διαφορετικά θα αναγκαστώ με μήνυση μου να ζητήσω την προστασία της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Περιμένω να διαβάσω σχετική ανάκληση της ανάρτησης αυτής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμμένο βλογκ έχει μια ροπή στην δημιουργία αναληθών ειδήσεων προκειμένου να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του. Ο Κωνής είναι θύμα συκοφαντίας για λόγους αναγνωσιμότητας. Όπως και άλλοι στο παρελθόν.

ΑΡΗΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ είπε...

Η στάση του blog απέναντι στο θέμα είναι καθαρή πλέον και αποκατέστησε την πραγματικότητα και το όνομα του συντρόφου Κώστα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΚΩΝΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ BLOG;
ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΦΥΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙ.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΡΕ ΚΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

ROMIANEWS είπε...

Ζητάμε συγγνώμη από πολλούς αναγνώστες αλλά δεν δημοσιεύουμε τα υβριστικά σχόλια. Επίσης, επειδή πρώτοι δημοσιεύσαμε την φωτογραφία του κ. Τσίπρα να χορεύει με τον κ. Κωνή,( αφού ζητήσαμε την άδειά του ),θα περιμέναμε τουλάχιστον ο διαχειριστής του zirosgr να αναφέρει την πηγή, όπως έπραξαν τα άλλα blog που το αναδημοσίευσαν. Επειδή και εμείς έχουμε πέσει στο ατόπημα να μην αναγράψουμε την πηγή ενός θέματος που αναδημοσιεύσουμε, επειδή δεν την γνωρίζαμε, μόλις μας κοινοποιήθηκε επανορθώσαμε. Δεν είναι ντροπή να ζητάς συγγνώμη και να επανορθώνεις , όταν έχεις πέσει θύμα παραπληροφόρησης.Είναι όμως τουλάχιστον κακόβουλη ενέργεια ,ενώ σου ζητάνε αποκατάσταση της αλήθειας, να σιωπάς κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία σου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνή. Μεγάλη αξία δίνεις στον περίεργο αυτό τύπο, που στην πόλη μας τον αποκαλούν μουργκάνα. Άκου όνομα; μουργκάνα.Και το μόνο που κάνει είναι να ΣΟΥΛΑΤΣΈΡΝΕΙ και να αμπελοφιλοσοφεί, διαβάλοντας και συκοφατώντας.