Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η πορνεία στον κομμουνισμό και στον καπιταλισμό.


Άκουγα πρόσφατα έναν βουλευτή της ΝΔ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να προσπαθεί να ανακόψει την άνοδο της αριστεράς λέγοντας, για να φοβερίσει τον κόσμο, ότι οι θυγατέρες και οι κόρες της ανατολικής Ευρώπης και των πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων έγιναν πόρνες, και ότι δεν επιθυμεί και οι Ελληνίδες να γίνουν το ίδιο.

Πρόκειται λοιπόν για μια φοβερή προπαγάνδα του τύπου: Ανεβαίνει ο Σύριζα ή άλλα αριστερά κόμματα και συνεπάγεται ότι οι κόρες σας κινδυνεύουν να γίνουν πόρνες. Και παραδόξως η προπαγάνδα με την επανάληψη από όλα τα μέσα στο τέλος πιάνει!

Μου έλεγε π.χ. ένας φίλος (μεταξύ σοβαρού και αστείου) ότι θέλει λέει να πάει στην Κούβα τώρα που προλαβαίνει, πριν αναπτυχθεί ο καπιταλισμός και η ελεύθερη πρωτοβουλία γιατί τώρα είναι πιο εύκολες οι γυναίκες. Προφανώς και αυτός είχε φάει το ίδιο παραμύθι προπαγάνδας.

Ρε παιδιά, στον κομμουνισμό η πορνεία δεν ήταν ή δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο στον καπιταλισμό. Ο καπιταλισμός είναι αυτός που εξωθεί τον κόσμο στην πορνεία και στην σκλαβιά.

Η πτώση του κομμουνισμού ήταν αυτή που έθεσε σε εκκίνηση το εμπόριο γυναικών ή την πορνεία από την ανατολική Ευρώπη και όχι η άνοδος του κομμουνισμού πριν 65 χρόνια. Και αυτό διότι στον κομμουνισμό οι γυναίκες είχαν ένα σπίτι, φαγητό και ιατρική φροντίδα. Στον καπιταλισμό δεν είχαν ούτε σπίτι, ούτε φαγητό, ούτε ιατρική φροντίδα. Ή θα γινόταν πόρνες ή μπορεί και να πέθαιναν της πείνας.

Και βλέπει κανείς σήμερα ότι όλες οι πόρνες (και μη πόρνες) από ανατολικές χώρες άνω των 30 (ή εκεί γύρω) που πρόλαβαν έστω και οριακά λίγο κομμουνισμό, είναι όλες μορφωμένες ακόμη και σε πανεπιστήμια και πολλές έχουν σπουδές και κουλτούρα που θα ζήλευαν πολλές Ελληνίδες.

Αντίθετα, ανατολικές μικρότερων ηλικιών που έζησαν εξολοκλήρου στον καπιταλισμό είναι εντελώς ντουβάρια χωρίς κανένα σοβαρό πολιτισμικό επίπεδο. 

Το ίδιο θα γίνεται και στην Κούβα, όσο θα έρχεται πιο κοντά στον καπιταλισμό, οι άνθρωποι θα χάνουν τα λίγα αλλά βασικά για την επιβίωσή τους κοινωνικά αγαθά και θα γίνονται όλο και περισσότερο πόρνες ή θα ξεπουλιούνται συνολικά σαν σύγχρονοι σκλάβοι. Γιατί στον καπιταλισμό οι άνθρωποι πεθαίνουν κυριολεκτικά από πείνα ενώ στον κομμουνισμό είχαν τουλάχιστον κάποια βασικά αγαθά: σπίτι, σχολείο, ιατρική φροντίδα, αγαθά που θα μας λείψουν ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Γι' αυτό και όταν έπεσε ο κομμουνισμός και ήρθε ο καπιταλισμός πολλές γυναίκες έγιναν πόρνες και ακόμη περισσότεροι άντρες έπεσαν στον αλκοολισμό με μεγαλύτερη ευκολία. Ξέχωρα αυτοκτονίες, μείωση μέσου όρου ζωής και κατακόρυφη πτώση πληθυσμού.

Ούτε βέβαια στην Ταϊλάνδη και στο υπερκαπιταλιστικό Βιετνάμ έχουν κομμουνισμό. Τον καπιταλισμό είναι αυτό λοιπόν που ψάχνετε όσοι αναζητάτε την πορνεία και όχι τον κομμουνισμό, απλά σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

Αλλά μην πηγαίνετε μακριά. Απλά περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα όσο βουτάμε όλο και πιο βαθιά στον άκρατο νεοφιλελεύθερο - καπιταλισμό. Πολλές περισσότερες ελληνίδες γυναίκες θα γίνονται κανονικές πόρνες και ακόμη περισσότερες γυναίκες και άνδρες εργαζόμενοι-πόρνες των εργοδοτών τους ίσα-ίσα για να πληρώνουν στέγη.

Ο καπιταλισμός είναι αυτό που βιώνετε σήμερα και αυτό που έρχεται και όχι ό,τι περιστασιακό έζησε η Ευρώπη από το 1950-1970 λόγω ανοικοδόμησης ή η Ελλάδα από το 1980-2000 λόγω δανεικών.

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι (ή όλη την σειρά ωριαίων ταινιών του διάσημου "Δεκάλογου") του διάσημου σκηνοθέτη Κιζλόφσκι, και παρατηρείστε ρεαλιστικά πώς ζούσε ο κόσμος επί κομμουνισμού, για να καταλάβετε τι σημαίνει μια κοινωνία που διαθέτει τα βασικά αγαθά για όλους και για να ΜΗΝ σας κοροϊδεύουν διάφοροι πονηροί πολιτικάντηδες:


Ο παραπάνω γερούλης του βίντεο είναι κάποιος διευθυντής κλινικής επί κομμουνισμού. Επί καπιταλισμού θα είχε δεκάδες εκατομμύρια σε οφ σορ και θα έπαιρνε φακελάκια...



Δεν υπάρχουν σχόλια: