Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δήλωση της Αγνής Σμπόνια, υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, σχετικά μα τα όσα διαλαμβάνονται τις τελευταίες ώρες στην εκλογική διαδικασία της Πρέβεζας.



Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ορισμένοι παράγοντες επιμένουν να λειτουργούν με την ίδια παλαιοκομματική νοοτροπία που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

 Μη έχοντας άλλο τρόπο να παρέμβουν στις εξελίξεις, οι οποίες σίγουρα τους έχουν ξεπεράσει, χρησιμοποιούν ως ύστατο όπλο αυτό που ξέρουν καλύτερα να κάνουν, την πληρωμένη προπαγάνδα και τις κατευθυνόμενες καταχωρήσεις, με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και να προδικάσουν την ψήφο του λαού της Πρέβεζας.

Αυτές οι παλαιοκομματικές νοοτροπίες κι οι πρακτικές ορισμένων που αντιλαμβάνονται την πολιτική ως εργολαβία, τελειώνουν εδώ.

 Καταδικάζω με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και αποπροσανατολισμού του λαού της Πρέβεζας, είτε μέσα από στημένες αναρτήσεις, είτε μέσα από παράκεντρα που λειτουργούν στην οργάνωση  του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πρέβεζα.

Καλώ τους πολίτες της Πρέβεζας να δώσουν μια ηχηρή απάντηση με την ψήφο τους, σε όλη αυτή την ξεπερασμένη νοοτροπία των παραγοντίσκων που επιμένουν να παρεμβαίνουν, πέρα από κάθε αρχή πολιτικού πολιτισμού και να καταδικάσουν κάθε παλαιοκομματική νοοτροπία που μας γυρίζει στο χθες.

Οι πολίτες της Πρέβεζας, θα δώσουν δυναμικό παρών στην κάλπη και με την ψήφο τους θα στηρίξουν νέους και άφθαρτους, για να αποκτήσει ο τόπος μας τη θέση που του αξίζει.

 Όλοι μαζί, ενωμένοι να περιφρουρήσουμε την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και στείλουμε το μήνυμα της  ανανέωσης του πολιτικού κόσμου.


Αγνή Σμπόνια
Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια της Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: