Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Απεβίωσε πλήρης ημερών η Μαρίκα Μητσοτάκη



Μία ζωή γεμάτη συγκινήσεις…

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών η Μαρίκα Μητσοτάκη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 82 ετών σε θεραπευτήριο της πρωτεύουσας, έχοντας ζήσει κατά δική της ομολογία, μία ζωή γεμάτη συγκινήσεις.

Η Μαρίκα Γιαννούκου-Μητσοτάκη, κόρη αθηναίου εμπόρου, υπήρξε η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, την παντρεύτηκε και δημιούργησε μαζί της μία μεγάλη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Η κυρία Μητσοτάκη υπήρξε το πρότυπο κάθε καλής συζύγου, νοικοκυράς και μαγείρισσας, κάνοντας αισθητή πάντοτε τη δυναμική της προσωπικότητα στο πλευρό του επιτίμου.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, η κ. Μητσοτάκη είχε ισχυριστεί με σθένος ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στην πολιτική όσο ο σύζυγός της ήταν πρωθυπουργός.

Αν και ήταν πολύ δυναμική γυναίκα προτιμούσε να μένει με την οικογένειά της και να φροντίζει ώστε τα πάντα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, να πηγαίνουν ρολόι από το να εμπλέκεται στα κοινά.

Δε θα ξεχάσουμε τη μαγκούρα με την οποία απείλησε τον Κίμωνα Κουλούρη αλλά και τα περίφημα ντολμαδάκια που γεύτηκε από τα χέρια της ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: