Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πόσα πήρες για να πας με τον Καμμένο ; Απίστευτες καταγγελίες κατά Δημαρά από πρώην στελέχος του Άρματος Πολιτών


Απίστευτες καταγγελίες πριν λίγο κατά του Γιάννη Δημαρά εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τζανακάκης , πρώην στέλεχος του Πανελλήνιου ΄Αρματος Πολιτών.Συγκεκριμένα κατηγορεί ευθέως το Γιάννη Δημαρά ότι χρηματίστηκε για να συμπράξει με τον Πάνο Καμμένο και τον προκαλεί να αντιδράσει κάνοντας μήνυση . Χαρακτηριστικά αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook έχοντας κοινοποιήσει μία φωτογραφία του Γιάννη Δημαρά :
"Μέχρι τις 4 απόγευμα Σαββάτου Γιάννη Δημαρά, θα απαντήσεις εδώ ηλίθιε κλέφτη!πόσα λεφτά πήρες για να πας με τον Καμμένο! Αν δεν το κάνεις αυτό, θα μου κάνεις μήνυση, ηλίθιε! Σε προκαλώ να αντιδράσεις! Αλλά επειδή βλέπω ότι έχεις αναπαυθεί στα βαλιτσάκια των ευρώ δεν θα σε αφ΄σω ήσυχο... Απάντησε ρε!!!!!"

Διαβάστε παρακάτω ποιός είναι ο Δημήτρης Τζανακάκης

Δημήτρης Τζανακάκης, δημοσιογράφος, γεννηθείς το 1965


Basic Information about Δημήτρης:

Γεννήθηκα στα Σαχτούρια, στις 10 Ιουνίου του 1965 ένα ορεινό, παραθαλάσσιο και αγροτικό εκείνα τα χρόνια χωριό, της επαρχίας (και τωρινού Δήμου) Αγίου Βασιλείου, στα νότια του Ρεθύμνου. Γονείς μου, ήταν ο Κωστής Τζανακάκης (Αλεβιζόκωστας) και η Μαρία το γένος Χατζηδάκη, αγρότες. Ο πατέρας μου είχε και καφενείο και έκανε πολλά προοδευτικά για την εποχή του πράγματα, όπως βιοτεχνία παραγωγής αναψυκτικών. Προγονικές ρίζες μου κρατούν και από τις οικογένειες Αποστολάκη και Δασκαλάκη. Με έχει βαφτίσει ο Γρηγόρης Σταυριδάκης, ελαιοέμπορας μεγάλος στο Ρέθυμνο στην εποχή του.Έχω δυό αδέλφια, τον Σταύρο, αγρότη και επαγγελματία οδηγό που ζει στις Μέλαμπες, και την Αργυρούλα, νοσηλεύτρια που ζει στη Χίο. Και οι δυό τους έχουν οικογένεια και έχω τέσσερις ανηψιές που εγώ ονομάζω «Θηλυκή Εταιρεία». Εγώ δεν παντρεύτηκα.Τέλειωσα το Δημοτικό Σχολειό στο χωριό μου (1977) με δασκάλους τον Μάρκο Δερεδάκη, και τη σύζυγο του Μαρία Γιαννακάκη. Στα χρόνια εκείνα, έζησα τις χαρές και τις πίκρες που έχει ένα χωριό, καλών και εργατικών ανθρώπων! Θυμάμαι τα πανηγύρια του Τιμίου Σταυρού και τη λύρα που έπαιζε ο Γιάννης ο Μιχελούδης (Μιχελουδάκης), που από σεβασμό τον προσφωνούσα παντά «νονέ!», θυμάμαι την έννοια της γειτονιάς, τους μετανάστες μας που γέμιζαν το καλοκαίρι το χωριό, τα περιβόλια με τα πεντανόστιμα κυπευτικά, τον χειρόμυλο που είχε ο θείος μου ο Ροδάμανθος ο Δασκαλάκης, τον αργαλειό που ύφαινε η μάννα μου, τις γιαγιάδες μου Φροσύνη και Ελένη, τα κάλαντα που λέγαμε και μαζεύαμε λάδι, τα αυτοσχέδια παιχνίδια που κάναμε τα κοπέλια με τους αρτύκους.Στο Ρέθυμνο ήρθα το 1977, και αποφοίτησα από το Α’ Λύκειο Ρεθύμνου το 1983. Σε πανεπιστήμιο δεν επήγα. Τη στρατιωτική θητεία μου υπηρέτησα στο Πεδίο Βολής Κρήτης, πάνω στο βουνό, ως χειριστής ραντάρ.
Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκα από τα γυμνασιακά χρόνια μου, ερασιτεχνικά στις εφημερίδες ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Καφφάτου, ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ του Δημήτρη Αρχοντάκη, ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ του Γιώργου Βαρβέρη, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ του Λυκούργου Σμπώκου. Μετά το Λύκειο και ύστερα από ένα μεσοδιάστημα εννέα μηνών που εργάστηκα σε μιά μεταλλοβιομηχανία της Αθήνας, επανήλθα οριστικά στο Ρέθυμνο, και από το 1984 ως το 1992, εργάστηκα ως συντάκτης και αρχισυντάκτης στη συνέχεια στα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ του Γιάννη Χαλκιαδάκη, σε όλες τις κατηγορίες ρεπορτάζ όπως συμβαίνει στις περιφερειακές εφημερίδες. Αυτά, τα χρόνια απέκτησα ουσιαστικά την υπόσταση του δημοσιογράφου. Νομίζω πως η δημοσιογραφία είναι θέμα αντίληψης του λειτουργήματος και μαθαίνεται πάνω στο μάρμαρο και στο πεζοδρόμιο. Δεν υποτιμώ τις Πανεπιστημιακές Σχολές Δημοσιογραφίας (αν υπήρχαν στα νιάτα μου ίσως να προσπαθούσα να φοιτήσω), όμως η δημοσιογραφία δεν διδάσκεται ούτε με το σώνει, ούτε με το καλά, τις περισσότερες φορές!

Έχω εργαστεί επίσης στην ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ του Στέλιου Καλαιτζάκη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ του Στέλιου Καλαιτζάκη και FLY fm του Βαγγέλη Βαβουδάκη, στο τηλεοπτικό δίκτυο KΡΗΤΗ TV του Αντώνη Δημητρίου. Το 1992, μαζί με τον Αντώνη Πατερογιαννάκη και τον Κώστα Ρακιντζή, εταιρικά, εκδώσαμε το περιοδικό ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ήταν ένα εξαιρετικά τολμηρό εγχείρημα για την εποχή του στο Ρέθυμνο, που όμως δεν ευτύχησε… Το 1993, μαζί με τον Γιάννη Καλαϊτζάκη, εκδότη της ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ σήμερα, εκδώσαμε την εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την οποία από το 1995, αποφασίσαμε να την κρατήσω μόνος μου. Επαγγελματικά, εργάστηκα επίσης κατά καιρούς σε γραφεία τύπου αυτοδιοικητικών συνδυασμών και πολιτικών προσώπων του Ρεθύμνου, ενώ επιμελήθηκα την έκδοση διαφόρων εντύπων.

Οι πολιτικές ανησυχίες υπήρξαν στο μυαλό και την ψυχή μου, από την προεφηβική ηλικία μου. Ο πατέρας μου, ήταν πρόεδρος στην κοινότητα Σαχτουρίων στη δεκαετία του ’50, ήταν φιλοπρόοδος, τολμηρός και οραματιστής. Από τη ζωή και τη δράση του διδάχτηκα αρκετά. Στην εφηβική μου ηλικία βρέθηκα για πολύ καιρό δίπλα στον Παύλο Βαρδινογιάννη, που ήταν ένας σημαίνων πολιτικός του κεντρώου χώρου. Εντάχθηκα το 1982, μαθητής Λυκείου, (μέχρι το 1988) στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ), μεγάλο πολιτικό και αγωνιστικό σχολείο για εμένα και βρέθηκα σε διάφορες στελεχιακές θέσεις. Οργανωτικά βρέθηκα επίσης στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ του Αντώνη Τρίτση, και αργότερα στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του Αντώνη Σαμαρά σε μια υπερβατική πολιτική κίνηση που έκανε τότε και συσπείρωσε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Σήμερα έχω ενταχθεί στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με πρόεδρο μας τον Γιάννη Δημαρά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει πάντα, και υπήρξα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου, το 2010, με τον συνδυασμό «Συμμαχία για το Ρέθυμνο» του Κωστή Μαθιουδάκη.

Κοινωνικά, είμαι ιδρυτικό μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΑΧΤΟΥΡΙΩΝ, ενός φορέα με πολύπλευη δραστηριότητα που προέκυψε μετά την καταστροφή της περιφέρειας από τη μεγάλη πυρκαγιά του 2000, και ιδρυτικό μέλος του Ναυτιλιακού Συνεταιρισμού CRETAN LINES που ιδρύθηκε το 1988, με στόχο την απόκτηση πλοίου για την άρση του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού του Ρεθύμνου. Συνέβαλλα επίσης στη δημιουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με πρόεδρο την Όλγα Κεφαλογιάννη, και έμεινα μέχρι το Μάρτιο 2007. Στο διαδίκτυο, που θεωρώ πολύ σημαντικό μέσο ενημέρωσης, επικοινωνίας αλλά και ευρύτερης δικτύωσης, έχω δημιουργήσει μεταξύ άλλων την ομάδα «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ».

https://www.facebook.com/profile.php?id=1035353326&sk=info


Δεν υιοθετούμε τις καταγγελίες του κ.Τζανακάκη καθώς ο Γιάννης Δημαράς είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν έχει ακουστεί κάτι επιλήψιμο σχετικά με το ήθος του και η στάση του να υποστηρίξει με σθένος την άποψή του και να διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ τον τιμά σε αντίθεση με άλλους . Ωστόσο οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές όταν μάλιστα γίνονται επώνυμα από ένα δημοσιογράφο , που επιπλέον υπήρξε στέλεχος και φανατικός αγωνιστής του Άρματος Πολιτών . Ο κ. Δημαράς έχει πλεόν το λόγο

http://logia-starata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: