Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στον τελικό της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Νίκησε την Μπαρτσελόνα 68-64.


       Αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 


Τόπο στα νιάτα... Ο νεανικός και πιο διψασμένος Ολυμπιακός με πρωτεργάτη τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη δεν "λύγισε" απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πήρε εκδίκηση για την ήττα του το 2010 και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας μετά το 68-64 επί των Καταλανών!

Με τρίποντα "μαχαιριές", παλικαρίσια επιθετικά ριμπάουντ στα κρίσιμα σημεία του ματς και φυσικά τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας μετά το τελικό 68-64!

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έλεγξαν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έδειξαν από την αρχή ότι μόνο εύκολη... λεία δεν θα αποτελέσουν για τους Καταλανούς.

Τελικά λεία έγιναν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ από τους αποφασισμένους και γεμάτους δίψα για διάκριση πιτσιρικάδες των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι παρότι στα τελευταία λεπτά έδειξαν να αποσυντονίζονται έφτασαν σε μία πανάξια πρόκριση στον τελικό, χάρη στο καθαρό μυαλό του Βασίλη Σπανούλη, τη δύναμη του Τζόι Ντόρσεϊ, την εμπειρία του Γιώργου Πρίντεζη και το πάθος των υπολοίπων παικτών της ομάδας.

Υ.Γ. Αν και είμαι Παναθηναϊκών συναισθημάτων και είμαι πικραμένος με τον αποκλεισμό μας, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την μεγάλη πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: