Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

"Τιμή και δόξα" στην Αδελφότητα των Σκλιβανιτών Αθήνας


Η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Αθήνας που εφέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή της έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο CRYSTAL πολλοί απόδημοι  και φίλοι της Σκλίβανης αντάμωσαν και αντάλαξαν απόψεις και σκέψεις για την  λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της Αδελφότητας. Μου έκανε εντύπωση η προσέλευση νέων  ηλικιακά ανθρώπων που είναι παρήγορο σε γεμίζει με ελπίδα ότι το έργο της θα έχει συνέχεια. Οι απόδημοι Σκλιβανίτες διατηρούν μέ δικές τους συνδρομές  θεατρική ομάδα, πραγματοποιούν πολλές εκδρομές ετησίως και συμμετέχουν  σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια στην ιδιαίτερη πατρίδα τους. 
Χαίρεσαι να βλέπεις τους παλιούς προέδρους να είναι πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και να βοηθάνε με την εμπειρία τους  τα  εκάστοτε Δ.Σ της Αδελφότητας.
Πολλά συγχαρητήρια στοη πρόεδρο Κώστα Τσιριβήλα και στου άξιους σνεργάτες του μέλη του Δ.Σ. για την άρτια διοργάνωση  και την εξαιρετική φιλοξενία. Κάθε φορά που πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις τους φεύγουμε με την αίσθηση ότι επισκεφθήκαμε συγγενείς και φίλους
Μεγαλουργούν σαν Αδελφότητα γιατί τους διακρίνει μεγάλη σύμπνοια

Και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε

Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

>

Δεν υπάρχουν σχόλια: