Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Ζηρού. Καλές οι φωτογραφίες, αλλά για τα προβλήματα ποιος θα μιλήσει;

Ο Δήμαρχος Ζηρού, ο Καλαντζής, επέλεξε να φωτογραφηθεί με φόντο το αντιπλημμυρικό έργο στην Τύργια και να διαφημίσει το έργο της παράταξής του. Τι δεν είπε όμως ο Καλαντζής;

Ότι το έργο είναι λειψό. Δεν τακτοποιεί όλα τα ρέματα, αλλά μέρος αυτών. Επομένως ο κίνδυνος πλημμυρών από τα μη διευθετημένα ρέματα παραμένει. Όπως ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη και αντίστοιχο έργο για τα σημεία υποδοχής των όγκων του νερού. Τα αυλάκια ούτε έχουν διανοιχθεί, ούτε έχουν καθαρισθεί.

Αν έκανε τον κόπο να επισκεφθεί και άλλα σημεία, θα έβλεπε για παράδειγμα ότι η παιδική χαρά έχει τα χάλια της, ότι στην πλατεία τα χορτάρια φτάνουν το μισό μέτρο. Αν δε είχε την τύχη που είχε η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα συναντούσε τον πολίτη που είχε επωμιστεί το χορτοκοπτικό και έκοβε τα χορτάρια στο νηπιαγωγείο.

Θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει στους κατοίκους γιατί το νερό δεν επαρκεί, με το διακόπτη να γυρίζει μία για την άνω ζώνη και μία για την κάτω ζώνη. Και το κυριότερο: γιατί η γεώτρηση δεν είναι περιφραγμένη και καλυμμένη με την τρύπα να χάσκει γύρω της με κίνδυνο να μπορεί να πέσει στο εσωτερικό της ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ενώ σε απόσταση λιγότερη από δέκα μέτρα υπάρχει στάβλος και χώρος εναπόθεσης κοπριάς. Μια υγειονομική βόμβα δηλ., που συντηρείται λόγω του μπάχαλου στη διαχείριση των ζητημάτων του Δήμου από τον Καλαντζή.

Και για τα μεγάλα και για τα μικρά προβλήματα η λύση είναι μία.

Ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: